FOTO: Ficovi sa pošmykol jazyk a povedal "heterexuál". Internet VYBUCHOL a farbu priznal aj Šoltéz
06 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Verejné priznanie svojej orientácie sa stalo akýmsi trendom. Všetko spustila vražda dvoch homosexuálov v bratislavskej "Teplárni". Predseda strany Smer- SD Robert Fico tiež priznal svoju orientáciu. Ibaže sa pomýlil a miesto heterosexuál, povedal "heterexuál". V tom momente internet vybuchol a s farbou na svet vyšiel aj Arpád Šoltéz.

Fico zorganizoval tlačovú konferenciu k referendu. Počas tlačovky kritizoval prezidentku Zuzanu Čaputovú za nevhodne zvolený termín a okrem toho sa sťažoval aj na iných politikov za to, že sa referendu nevenujú. Podotkol, že na kampaň zostáva iba 12 dní a nikto nerobí nič okrem Smer-u.  Na konci sa ho novinárka  spýtala aj na to, či má život hetero človeka vyššiu cenu ako život LGBTI+ ľudí. Fico sa po tejto otázke priznal, že je "heterexuál".

"Ja som heterexuál. Ja mám rád ženy. Poviem to veľmi jasne. Keď už sa každý tak priznáva, tak ja to poviem takto. Pekné ženy," zakončil tlačovku Fico, čím vyčaril úsmev aj na tvárach kandidátov z jeho strany.

Zdroj: Facebook
Zdroj: Facebook
Zdroj: Facebook
Zdroj: Facebook
Zdroj: Facebook
Zdroj: Facebook
Zdroj: Facebook
Zdroj: Facebook
S farbou vyšiel aj Šoltéz

Verejne sa rozhodol prehovoriť o svojej orientácii aj Arpád Šoltéz, ktorý sa označuje ako spisovateľ a publicista. Ten na sociálnej sieti napísal, že chvíľami miestami ľutuje svoju sexuálnu orientáciu. "Keď vidím, ktorí ľudia útočia na LGBTI komunitu, chvíľami je mi až ľúto, že som hetero. S touto hovädzinou totiž nie je dobré mať čokoľvek spoločné, ani len sexuálnu orientáciu. Utešujem sa len tým, že ľudia, ktorí sú posadnutí sexualitou tých druhých, by v nich vlastne mohli nenávidieť práve vlastné túžby, ktoré považujú za zvrátené, no nedokážu sa zbaviť svojich neodbytných homoerotických predstáv. " Uviedol novinár.

Biden už zabudol aj to, čo Zelenskému sľúbil
Biden na rokovaní vlády si hneď nespomenul na prísľub dodať Kyjevu systémy protivzdušnej obrany Patriot Americký prezident Joe Biden si na stretnutí s členmi svojho kabinetu dlho nevedel spomenúť, aké americké zbrane Washington sľúbil poslať... Čítať ďalej
06 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme