Adela Vinczeová sa dočkala bábätka. Zomlelo sa to veľmi rýchlo, hovorí jej muž
05 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Po dlhšej dobe a niekoľkých neúspešných pokusoch stať sa rodičmi sa moderátorka Adela Vinczeová (42) a jej manžel Viktor Vincze (31) dočkali dieťaťa. Už mesiac sa starajú o bábätko, ale proces adopcie ešte nie je úplne na konci, prezradil moderátor televízie Markíza.

O dieťa sa manželia, ktorí sa vzali v roku 2017, snažili dlhší čas. Prirodzenou cestou to nešlo a moderátor v minulosti otvorene hovoril o problémoch s reprodukciou. Lekári u neho počas vyšetrenia zistili, že kvalita jeho spermií je na hranici neplodnosti.

Adela Vinczeová (Banášová) / Facebook (Namasté)
Adela Vinczeová / Facebook (Učiteľské noviny)
Adela Banášová / Facebook (self)
Adela & Viktor Vinczeovci / Facebook (Gran Fierro)
Adela a Viktor Vinczeovci / Facebook (Celebrity World)
Adela & Viktor Vinczeovci / Facebook (Propaganda House)
Adela Vinczeová (Banášová) / Facebook (Namasté)
Instagram (@viktorvincze) / Fotokoláž (Redakcia HD)

Zvažovali aj umelé oplodnenie, ale nakoniec sa rozhodli pre adopciu. Po mesiacoch čakania im v novembri oznámili, že pre nich majú dieťa. Ako informoval web Pluska.sk, ktorý zverejnil fotky moderátorov s dieťaťom, adopčný proces ešte nie je na konci.

Adopcia je ešte v procese

„Dieťatko máme doma asi mesiac. Nemôžeme o ňom ale nič konkrétne prezradiť. Museli sme podpísať mlčanlivosť, že nemôžeme prezradiť jeho vek, meno, pohlavie, ani odkiaľ je. Je to v procese, dieťa nám ešte oficiálne nie je pridelené, preto je to ešte veľmi citlivé,“ prezradila Adela Vinczeová.

„Skúšobná lehota trvá niekoľko mesiacov, musí sa tam stať ešte zákonné veci. Robí sa to postupne. Keby sme si to dieťa mali vziať, až keby bolo oficiálne ,pečiatkovo' naše, tak čakáme možno aj trištvrte roka. Našťastie tie postupy na Slovensku sú také, že si dieťa môžeme vziať akoby na dlhodobý návštevný pobyt, aby si zvykalo na rodičov, pretože čím skôr je u rodičov, tým skôr si dokáže vytvoriť puto,“ dodala.

Viktor Vincze pre web Markiza.sk prezradil, čo ich ešte na ceste za rodičovstvom čaká. „Keďže bábätko prespí celú noc, tak sa máme super. (smiech) Tešíme sa z tejto životnej zmeny, hoci, vzhľadom na prebiehajúci proces, zatiaľ veľmi predbežne a veľmi opatrne. Oficiálne úkony budú trvať mesiace, nechceme preto urobiť nič, čo by ich mohlo narušiť. Zo zákona musíme zachovať mlčanlivosť, preto zatiaľ o dieťati nebudeme zverejňovať žiadne informácie a budeme ho maximálne chrániť,“ povedal.

Všetko sa zomlelo rýchlo

Ešte pred dvoma mesiacmi manželia nečakali, že Vianoce a Nový rok budú oslavovať v inom zložení. Všetko sa zomlelo veľmi rýchlo. „Pripravené sme nemali nič, celé sa to od úvodného telefonátu z úradu až po príchod malej osoby k nám domov zomlelo veľmi rýchlo, čiže sme okamžite rozhodili kamarátske a bazárové siete a začali všetko narýchlo zháňať. Tak 95 percent všetkej výbavy máme z druhej ruky, takže ekologická misia pokračuje aj v tejto novej zostave. A úspešne nás obchádza aj rodičovský plurál, takže každý papá aj kaká sám,“ dodal.

Najčudnejšie informácie, ktoré Slováci hľadajú na internete. Číslo osem vás DOSTANE!
Google si musí myslieť, že nám šibe! Ján Andrejko z agentúry Visibility zostavil zoznam najbizarnejších vecí, ktoré Slováci hľadajú na internete. Google pozná odpoveď na všetko a pamätá si každú jednu vašu otázku! Rebríček najvyhľadávanejších... Čítať ďalej
02 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!