Prezidentka vyjadrila sústrasť rodine ženy zavraždenej v Michalovciach. Blaha ihneď reagoval
04 | 01 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Prezidentka SR Zuzana Čaputová vyjadrila úprimnú sústrasť rodine bývalej zdravotnej sestry, ktorá bola v nedeľu (1. 1.) ráno zavraždená v Michalovciach. Hlava štátu o tom informovala na sociálnej sieti. Ľuboš Blaha (Smer-SD, to ihneď skomentoval. Po tomto sa Čaputová bude červenať.

"Je mi nesmierne ľúto, že sa nový rok začal na Slovensku touto smutnou udalosťou," vyhlásila. Zároveň ocenila aktivitu a komunikáciu polície, ktorá už zadržala a aj obvinila podozrivého zo spáchania daného činu. Podľa prezidentky je to veľmi dôležitá správa.

Čaputová flochne jeden trápny status, píše Blaha

"Keď zabili novinára Kuciaka, vyšli na námestia a urobili z toho majdan. Keď zabili dvoch gejov,  Čaputová rumázgala ako malé dieťa. No keď brutálne zavraždia zdravotnú sestričku, tak liberálne kaviarne čušia ako voš pod chrastou. A Čaputová flochne jeden trápny byrokratický status." Napísal smerák v úvode a nedáva si servítku pred ústa ani v ďalšom texte.

"Keby obeť patrila k LGBTI, tak by už madam nasvecovala palác do ružovej a verejne by sa rútila. Zneužívať vraždu na vytĺkanie politického kapitálu je obyčajný hyenizmus. Platilo to v prípade Kuciaka aj dvoch gejov. Platí to aj teraz. My to robiť nikdy nebudeme. Jediné, čo sa skutočne patrí, je vyjadriť sústrasť rodine a maximálne opovrhnutie páchateľom. Za takýto odporný zločin si zaslúži čo najtvrdší trest."

A položil otázku pre pre všetkých: "kde sú dnes všetci tí, ktorí zneužívali vraždu novinára na politický lynč vtedajšej vlády? Novinár je viac ako sestrička? Teraz nejdeme povaliť aktuálnu vládu? Teraz nebudeme viniť premiéra Hegera za smrť sestričky? Prečo odrazu nie?" Pýta sa Blaha a v otázkach pokračuje: "A kde sú tí, čo z vraždy dvoch gejov vyrobili ideologický džihád a každý, kto nebol dosť dúhový, bol odrazu spolupáchateľ? Kde sú teraz? Teraz z toho nejdeme robiť politiku? A prečo odrazu nie?"

Manželka Generála Lučanského odosiela srdcervúci odkaz mužovi. LISTOM DO NEBA!
Nedávno sme si pripomínali druhé výročie úmrtia generála Milana Lučanského. Táto tragédia poznačila Slovensko a ľudia doteraz neveria, že spáchal samovraždu. Jeho rodina i blízki si stále nesú obrovskú bolesť vo svojich srdciach a posielajú mu... Čítať ďalej
02 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Nie si novinár, gej alebo Ukrajinec, si nikto

Čuduje sa, že nikde nevidí Čaputovú zapaľovať sviečky. Žiadne patetické reči, žiadne sprievody, žiadne srdcervúce výzvy. "Lebo keď nie si novinár, gej alebo Ukrajinec, tak na Tebe nezáleží.V plnej kráse sa ukázalo, aké sú liberálne kaviarne pokrytecké. Na to, aby na Tvojom živote záležalo, musíš mať pre nich ideologickú cenu - ako obyčajný Slovák či Slovenka si im absolútne ukradnutý."

"To, čo sa stalo v Michalovciach, je obrovská tragédia. O to nechutnejšie je zneužívanie tejto témy ukrajinskými médiami, ktoré šíria hoax, že sestričku zabili, lebo si mysleli, že je Ukrajinka - takto odporne klamú a šíria nenávisť. Nič iné nevedia. Že ich hanba nefacká. Je naozaj taký problém normálne ľudsky vyjadriť ľútosť a spolupatričnosť? Zomrela nevinná žena. A ten, kto vraždu spáchal, nech zhorí v pekle." Uzavrel svoj status Blaha

Jeden čihi, druhý hota! Matovič s Hegerom si nerozumejú, ale Gyimesi v tom má jasno
Líder hnutia OĽaNO Igor Matovič si v poslednej dobe vzal na mušku LGBTI či transordových ľudí, zatiaľ čo Eduard Heger ide cestou spájania a varuje pred štvavými kampaňami. Ale Gyimesi v tom má jasno. "V momente, keď hovoríte o manželstve ako... Čítať ďalej
04 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!