Matovič si PODAL Denník N: Nie je vám z tých MANIPULÁCIÍ a KLAMSTIEV už BLIVO? Toto sú už iné LYSOHLÁVKY!
04 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

Exminister financií a expremiér Igor Matovič (OĽANO) má už dlhší čas na médiá ťažké srdce. Ešte pred pádom vlády OĽANO sa novinárom vyhrážal, že ich bude postupne dávať dolu. A tentoraz sa pustil do konkrétnej redaktorky Denníka N. Nepáčil sa mu totiž jej článok, tak jej so patrične vysvetlil vo svojom statuse na sociálnej sieti.

Denník N v jednom zo svojich článkov uviedol, že „vyšetrovanie káuz bude pokračovať bez ohľadu na to, aká bude ďalšia vláda“. Exminister si však myslí niečo úplne iné a ak to nevidia aj ostatní, tak to bude súvisieť asi s kvalitou drogy, ktorú v redakcii užívajú. 

Na čom fičia redaktori Denníka N?

“Vyšetrovanie káuz bude pokračovať bez ohľadu na to, aká bude ďalšia vláda,” tvrdí v aktuálnom rozhovore redaktorka Denníka N Mária Benedikovičová. A Igor Matovič iba krúti hlavou.

"Zvykol som si, že Denník N dva a pol roka robí ťažkú nadprácu v prospech legitimizácie časti strany Smer, toho času premenovanej na Hlas. Zvykol som si z ich strany na ťažkú nadprácu proti OĽANO. Zvykol som si na neustále a rafinované podsúvanie ľuďom - podľa nich ideálnej vlády po voľbách - Hlas, PS a SaS. Je to v súlade s ich proagresívnou politikou, tak tak konajú.… ale vypustiť do priestoru taký BLUD, že nezáleží na tom, aká bude po voľbách vláda, lebo každá zabezpečí rozviazané ruky vyšetrovateľom, tak to sú už iné lysohlávky!," uviedol expremiér v statuse na sociálnej sieti.

Matúš Šutaj Eštok: Lipšicov kôň Šeliga, útočí na Žilinku
"Normalizátor Žilinka," tak nazval Juraj Šeliga (Za ľudí), poslanec NR SR, generálneho prokurátora Slovenskej republiky, Maroša Žilinku. Takéto pomenovanie nenechalo chladným Matúša Šutaja Eštoka (Hlas - SD), ktorý Šeligu označil za Lipšicovho koňa... Čítať ďalej
03 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová

Matovičovci - jediní spravodliví 

"Áno, pani Benedikovičová, Fico s Pellerínou, Dankom a Mazurekom budú mať plné pochopenie pre nezávislosť policajného zboru! Lebo zistili, že tak je to správne. Nie, božechráň, aby oni zastavili akékoľvek trestné stíhania voči ním a ich ľuďom! Lebo oni demokrati už spravodliví, vedia, že si zaslúžia spravodlivý trest. Nie, oni v žiadnom prípade už nevydajú vedenie NAKA a PZ do rúk bossa nitrianskej mafie! Lebo, oni sa prisámfakt polepšili. Nie je vám, pani reportérka, z takýchto vulgárnych manipulácii a klamstiev už blivo?," pokračoval Matovič.

Veštec Igor

Otázne však je, že ako je to vlastne s tými povestnými rozviazanými rukami orgánov činných v trestnom konaní. S touto časťou marketingu OĽANO by pravdepodobne nesúhlasila Slovenská informačná služba (SIS), ktorá počas tohto volebného obdobia informovala politikov o rozsiahlych manipuláciách trestných konaní.

Zákonne získané nahrávky vyšetrovateľov NAKA – čurillovcov – naviac smrdia poriadnym „prúserom“. Vyšetrovatelia sa na nich totižto rozprávajú o konzultáciách s vysokopostavenými politikmi a to rovno ohľadom politicky citlivých káuz.

"Ak sa v akejkoľvek konštelácii dostanú späť ľudia bývalí, je s nezávislým vyšetrovaním koniec. Navyše ihneď zmenia volebný systém podľa maďarského vzoru, na čom sú už dohodnutí … a je vymalováno nafurt," uzavrel Matovič svoj status vešteckou predpoveďou.

Žilinka to povedal jasne a vyvrátil klamstvá o nadmernom využívaní paragrafu 363 (Galéria)
Generálny prokurátor Maroš Žilinka zmietol zo stola všetky opakujúce sa klamstvá o nadužívaní paragrafu 363 Trestného poriadku. Zverejnil jasné štatistiky. Používanie paragrafu 363 Trestného poriadku bolo v minulom roku oproti predchádzajúcim... Čítať ďalej
03 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME