Maroš Žilinka otočil neprajníkom chrbát. TOTO im odkázal!
05 | 12 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Generálny prokurátor SR Maroš Žilinka je vo funkcii takmer dva roky. Za toto obdobie si veru užil dosť krušných chvíľ. V pondelok však zanechal odkaz na sociálnej sieti, ktorý mnohým zatvorí ústa. Čo odkazuje neprajníkom?

V poslednom čase, zlé jazyky tvrdia, že že sa aplikáciou § 363 a nasl. Trestného poriadku stavia do pozície sudcu, zasahuje do nezávislosti súdu, ohrozuje právny štát či znižuje dôveru v spravodlivosť. Najnovšie je atakovaný aj prostredníctvom skupiny občanov, ktorý mu nedajú pokoja ani doma.

Na sociálnej sieti zanechal odkaz k rastúcej vulgárnosti, arogancie, strácajúcej sa elementárnej slušnosti a úcty vo verejnom priestore:

Fico zabil ďalší klinec do rakvy našej hlave štátu!
Bývalý trojnásobný premiér a predseda strany Smer- SD, Robert Fico, si pozrel nedeľné vystúpenie vystúpenie prezidentky Zuzany Čaputovej a usvedčil ju z klamstva , ktoré predviedla pred vlastným národom. V priamom prenose Čaputová priznala, že si... Čítať ďalej
05 | 12 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik