Dráčik chce zmenu k lepšiemu zajtrajšku
05 | 12 | 2022 I Eka Balašková

Majiteľ siete predajní Dráčik si ani tentokrát nedáva servítku pred ústa. V aktuálnom baneri volá po predčasných voľbách: Túto vládu treba vymeniť! Burcuje tentoraz na svojej hlavnej stránke. 

Majiteľ Viglaský Slovensko prirovnáva k lodi bez kapitána a varuje, že ak sa toto neskončí, dopadneme podobne, ako susedná Ukrajina. Prihovára sa aj zástupcom ľudu v parlamente, ktorí by mali vládu vymeniť.

Škôd je už aj tak dosť

"Túto bezvládnu vládu treba vymeniť," píše na úvod Viglaský s tým, že aj keď sa tvária ako tí, čo chcú pomôcť, je za tým záškodnícky úmysel. Hoci to píše on, musí to podľa neho vidieť každý. 

"Tam, kde by mali konať, nekonajú. Kde konajú, všetko rozbijú a nažahujú čas," vysvetľuje Viglaský s tým, že ten, kto ich riadi a platí je ako armáda, čo opúšťa okupované územie - narobiť čo najviac škody. 

Hlas ľudu: ROZPRÁVKA O DOBROM DRÁČIKOVI
Kde bolo, tam bolo, bola raz jedna pekná krajina. Žili v nej Slováci a vládol im chaos a hlúposť. Odkedy odvážny mládenec skolil posledného draka, zlí draci sa tu viac neukázali. Neboli princezné, nebolo čo uniesť. Aj keď... no, niečo by sa... Čítať ďalej
26 | 11 | 2022 | Mária Škultétyová

Prirovnanie k lodi

"Sme, ako loď bez kapitána a kormidelníka, ktorá je zmietaná vlnami a môže sa kedykoľvek roztieštiť o útesy. Je dôležité to vedieť a želať si funkčný štát," píše sa v baneri, podľa ktorého by každému malo záležať na budúcnosti aj jeho detí.

Dopadneme ako Ukrajina

"Nedá sa žiť zo dňa na deň, že ja ešte mám na jedlo, elektrinu, bývanie a takto to nejako prežijem," hlása baner a autor slov upozorňuje, že takýmto spôsobom dopadneme ako Ukrajinci - smutný stav bez všetkého.

"Rozbitá krajina, utekajúci ľudia. Muselo to byť? Nemuselo. Loď nemusela naraziť do útesov. 

Apel na poslancov

"Vy vo vláde a parlamente, čo máte ešte duchaprítomnosť, konajte a zrušte ich, čo najskôr. Veď to vidíte, že sa rútime na útesy!" apeluje na príčetných vo vedení štátu Viglaský s tým, či chcú byť v učebniciach dejepisu, ako tí, čo zničili Slovensko.

"Nech v každom zahrmí. Chcem zmenu k lepšiemu zajtrajšku. Čas sa kráti, škody narastajú," varuje na záver autor textu.

Dráčik na baneri kritizuje slovenskú vládu
www.dracik.sk

Jedna z rozbušiek

Len nedávno sa baner na hlavnej stránke hračkárstva venoval práve situácii na Ukrajine a že môžeme čakať ďalšiu vlnu utečencov od nášho východného suseda.

"To, že príde zima a hlad, vedeli všetci. Aj to, že budú musieť odísť. Ako sme sa na to pripravili?" Pýta sa a vzápätí si aj odpovedá, že nijako. Na otázky, ako sme Ukrajincom, tým bežným ľuďom pomohli napríklad pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti u nich doma, pri evakuácii z miest, kde prebiehali boje a kam šli všetky tie peniaze, sa máme opýtať Ukrajincov, ktorých máme všetci okolo seba. 

DRÁČIK vláde ostro a úderne: Ako sme sa na TOTO pripravili?
Banery na hlavnej stránke internetového obchodu s hračkami spoločenskú hladinu rozvírili už niekoľkokrát. Aktuálne slovenský predajca hračiek Dráčik pre svoj baner zvolil seriózne, no až mrazivo realistické zhrnutie súčasného diania. Na aktuálnej... Čítať ďalej
30 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Problémy majú aj v Česku

Prednedávnom sa sieťou slovenských predajní Dráčik zaoberala aj česká polícia.

„Začali sme sa prípadom zaoberať. V tejto chvíli musíme prípad posúdiť a až potom bude možné povedať, či ide o protiprávne konanie, prípadne aký druh,“ povedala hovorkyňa českého policajného prezídia Irena Pilařová.

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Hračkársvo Dráčik šíri OSVETU aj v Čechách, tam na nich poľuje dokonca polícia!
Sieť predajní Dráčik funguje okrem Slovenska aj v Česku. "Poľovačka" na majiteľa obchodu, ktorý pravidelne zverejňuje na internetových stránkach obchodu svoje názory sa rozbehla už aj v Čechách. Tamojšia polícia preveruje tajomné odkazy, ktoré... Čítať ďalej
24 | 11 | 2022 | Eka Balaskova