Protiruské sankcie Európu poriadne ZABOLIA! Už aj neoliberáli V TOMTO dávajú ZA PRAVDU!
03 | 12 | 2022 I Emanuel Orban

Toto už aj neoliberáli jasne vidia ! Protiruské sankcie ničia Európu, píše The Economist. Slováci dokedy sa necháme manipulovať verejnou mienkou Západu? Pýta sa v príspevku na sociálnej sieti Telegram, poslanec NR SR za stranu SMER - SD.  

Smerujeme k brutálnemu ekonomickému kolapsu, ktorý dokonca môže napáchať aj obrovské škody na ľudských životoch, rozhorčuje sa podpredseda strany Smer-SD, Ľuboš Blaha. Slováci dokedy sa necháme manipulovať verejnou mienkou Západu ?  

Európa mrzne, vďaka Ukrajine

"Západ neustále vyzbrojuje Ukrajinu, dáva jej aj posledné z neba, len kvôli tomu, aby totálne zničili Rusko. Nakoniec Európa zničí samú seba," tvrdí Blaha.

Štatistika podľa neho nepopustí.

The Economist uvádza, že v Európe kvôli nárastu cien energií zomrie až 100 tisíc ľudí. Toto vysoké číslo sa dá podľa neho ľahko porovnať s obeťami rusko-ukrajinskej vojny, píše ľavicový politik. A dodáva, že jedine, kto z tejto krízy profituje sú USA.

„Na energetickej kríze nechutne zarábajú. Na Európu sa vykašľali. Naopak, prijímajú ekonomické rozhodnutia, ktoré vyháňajú firmy z Európy do Ameriky - Európa ide ku dnu,“ tvrdí Blaha. 

Blaha zdôrazňuje, že neoliberálny časopis poznamenáva, že túto zimnú sezónu prežijeme iba vďaka plným zásobníkom ruskej ropy.

Tu vyvstáva podľa Blahu dôležitá otázka vzťahujúca sa k tomu, čím naplníme tie zásobníky v roku 2023, keď si ruskú ropu sami zastavíme ? 

Prívrženec Smeru odmieta kolektívnu vinu.

S vojnou na Ukrajine podľa neho prakticky nemáme nič spoločné.

Blaha sa preto pýta: „Prečo my máme umierať za ukrajinský banderovský režim? Prečo Brusel cielene zabíja vlastných občanov prostredníctvom sankcií?“ 

Riešenie na krízu podľa neho je, len treba skutočne chcieť, niečo s tým robiť.

„Economist hovorí o "brutálnom ekonomickom prepade" a mŕtvych ľuďoch - haló, nie Blaha, ale neoliberálny rusofóbny Economist! Prebuďte sa a zrušte sankcie! Zachráňte ľudí!,“ uzatvára svoj príspevok Blaha.  

Blaha ZOSTRA: Kovačič z Markízy si ZASLÚŽI PREFACKAŤ! Zajtra čakajte o ňom KOMPROMITUJÚCE INFO! Už si NEŠKRTNE
Tak toto si nemôžete nechať ujsť! Zajtra prídem so zásadnými informáciami o redaktorovi Markízy Michalovi Kovačičovi, ktoré ho diskvalifikujú z ďalšieho pôsobenia vo verejnom živote, informoval na sociálnej sieti podpredseda Smeru Ľuboš... Čítať ďalej
27 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik