OSPRAVEDLŇTE SA, MANŽELIA KOVAČIČOVCI! "kričí" Blaha na Telegrame
29 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

Tak toto si nemôžete nechať ujsť! Prídem so zásadnými informáciami o redaktorovi Markízy Michalovi Kovačičovi, ktoré ho diskvalifikujú z ďalšieho pôsobenia vo verejnom živote, informoval na sociálnej sieti podpredseda Smeru Ľuboš Blaha, ktorý informácie aj zverejnil. Tvrdí, že na manželov Kovačičovcov sa to sype a žiada ospravedlnenie! Prečo? Zverejnil na sociálnej sieti Telegram.

Michal Kovačič z Markízy podľa poslanca NR SR, Ľuboša Blahu (SMER - SD), nikdy nemal dostať vysokoškolský titul.

"Včera som sa dostal k jeho diplomovej práci a ešte teraz som v šoku. Normálni študenti pri písaní svojich diplomoviek študujú desiatky kníh a musia používať štandardnú vedeckú metodológiu. Kovačič použil dve brožúrky od politikov Chrena, Švejnu a Oravca z SaS a napísal neoliberálny paškvil na úrovni Kaníkovho letáku. To aj Matovič si dal na svojom plagiáte viac záležať ako Kovačič na svojej diplomovke. Sami sa presvedčte... Pán Kovačič, ospravedlňte sa a odíďte z verejného života. Nejde o nič osobné. Toto je jednoducho strašná hanba," uviedol Blaha na sociálnej sieti Telegram.

Blaha ZOSTRA: Kovačič z Markízy si ZASLÚŽI PREFACKAŤ! Zajtra čakajte o ňom KOMPROMITUJÚCE INFO! Už si NEŠKRTNE
Tak toto si nemôžete nechať ujsť! Zajtra prídem so zásadnými informáciami o redaktorovi Markízy Michalovi Kovačičovi, ktoré ho diskvalifikujú z ďalšieho pôsobenia vo verejnom živote, informoval na sociálnej sieti podpredseda Smeru Ľuboš... Čítať ďalej
27 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Zuzana Kovačič Hanzelová na Instagrame informovala o prípade, ktorý sa stal, keď sa viezla so svojou kolegyňou Laurou taxíkom spoločnosti Bolt. Podľa Hanzelovej sa taxikár správal absolútne nevhodne. Bol podľa nej čudný hneď od začiatku a mal tvrdiť, že nie je triezvy, ale napokon to podľa Kovačič Hanzelovej otočil na srandu. Následne sa mal taxikár opýtať jej a jej kolegyne, či sa ho boja, ale potom ako ona vystúpila mal šofér spôsobiť jej kolegyni Laure veľmi nepríjemné situácie o ktorých ona informovala na sociálnej sieti Instagram.

Reakciu vodiča Boltu v plnom znení priniesol portál refresher. Vodič žiadal od Kovačič Hanzelovej ospravedlnenie, lebo podľa neho sa jej tvrdenie nezakladá na pravde.

Zuzana Kovačič Hanzelová sa napokon opätpvne vyjadrila s tým, že po roku mlčania oľutovala, že sa ozvala a opäť ju to prešlo.

Zuzana Kovačič Hanzelová má nový prípad! Obvinila taxikára, ktorý žiada ospravedlnenie!
Zuzana Kovačič Hanzelová mala podľa svojich slov nepríjemnú skúsenosť s vodičom taxislužby Bolt. Jeho správanie bolo podľa nej nevhodné, ale k prípadu, ktorý Kovačič Hanzelová zverejnila na sociálnej sieti Instagram sa vyjadril aj samotný taxikár.... Čítať ďalej
29 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Blaha tvrdí, že na manželov Kovačičovcov sa to sype. "OSPRAVEDLŇTE SA, MANŽELIA KOVAČIČOVCI!" doslova "kričí" Blaha na Telegrame

Vyjadrenie Ľuboša Blahu zhrnuté v niekoľkých bodoch prinášame v plnom znení:

-Hanzelová si vymyslela, že s kamarátkou išli taxíkom a tam sa vraj taxikár správal ako nejaký Jack Rozparovač. 

-Človek z Hanzelovej statusu nadobudol pocit, že číta voľné pokračovanie filmu o sériovom vrahovi Zodiacovi. Dve úbohé žienky a taxikársky zver.

-V skutočnosti do taxíku nasadli dve opité novinárky, ktoré sa správali neľudsky a hlúpo. Hanzelová taxikára ani neodzdravila a bola arogantná ako... ako bežný redaktor Sme. Liberálny nadčlovek.

-Taxikár zažartoval a Hanzelová z toho išla vytvoriť novú svetovú kampaň Me too. Ona opitá na šrot, ale opitý vraj bol taxikár.

-Taxikár potvrdil, že je abstinent a v ten večer dvakrát fúkal, čiže má dôkaz. Hanzelová klamala. A už aj zatĺka. Vraj neútočila na taxikára, ale na Bolt. Ups.

-Ešte lepšia bola tá creepy pasáž o hororovom taxikárovi, ako uniesol jej priateľku a nebral ju priamo domov. V skutočnosti išiel cestou, kde je menej semaforov. 

- Ale hlavne, že liberálne médiá už išli lynčovať. Takto to funguje. V alkoholickom ošiali si vymyslia ťažké obvinenia a potom sa nevedia ani ospravedlniť. 

-To vám je párik, vám poviem. Kovačič pri diplomovke použil len tri knihy, čiže nikdy nemal dostať titul. A jeho ženuška zo Sme, ktorá napísala asi o milimeter lepšiu bakalárku ako on, klame o násilníckych taxikároch.

-Takíto ľudia nemajú štipku cti. Nevedia sa ospravedlniť. Ničia životy iných a myslia si, že všetko sa im prepečie, pretože sú súčasťou liberálnej kaviarne.

-Vyzývam redakciu Sme, aby sa vyjadrili k morálnemu zlyhaniu a klamstvám Zuzany Kovačičovej Hanzelovej. Zamestnávajú klamárku - to im nevadí?

-A rovnakú výzvu smerujem k televízii Markíza. Nevadí im, že ich hlavnú politickú reláciu moderuje podfukár, ktorý si dal so svojou odfláknutou diplomovkou menej roboty než plagiátor Matovič?

-Hlavná vec, že sa tieto nevzdelané liberálne zjavy vyškierajú zo smrti Milana Lúčanského, ktorý zomrel kvôli ich milovanej proamerickej vláde. 

"Ospravedlňte sa, Kovačičovci. Robíte zle nevinným ľuďom, vyžívate sa v bolesti iných, šírite klamstvá a propagandu. A boli ste - odhalení," dodáva v závere príspevku Blaha.