Matúš Šutaj Eštok: ČAS hovoriť o probléme IGORA MATOVIČA
29 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

Nezaradený poslanec Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) bol jedným z hostí Sobotných dialógov na Rádiu Slovensko. V relácii odzneli silné slová. Šutaj Eštok označil Igora Matoviča za chorého človeka, ale vzápätí dodal, že nie sú to jeho slová!

Šutaj Eštok podľa vlastných slov nie je ten, kto prišiel s názorom, že minister financií Matovič trpí duševnou chorobou. Vysvetlil tiež, kto to prezentoval ako prvý a že to bol jeden z Matovičových  v minulosti blízkych spolupracovníkov.

Na otázku moderátorky Sobotných dialógov na Rádiu Slovensko, Marty Jančkárovej, či nie je príliš silné označiť niekoho za chorého človeka a či na to má dôkazy, odpovedal Matúš Šutaj Eštok tak, že to nie sú jeho slová.

Čas o tom hovoriť

"Ja si myslím, že už je tu najvyšší čas, aby sa o tom začalo hovoriť aj v médiách, že pán Matovič má problémy s tým. Nehovorím to ja, povedal to jeho najbližší koaličný partner. Ja iba čerpám z toho, čo povedal jemu najbližší človek, ktorý ho dostal do politiky," odpovedá Šutaj Eštok.

PRESTRELKA u Jančkárovej: Šipoš - lekári sú vydierači! Šutaj Eštok - za všetkým je chorý človek Matovič!
Poslanec parlamentu Matúš Šutaj Eštok (nezaradený) v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy poznamenal, že od kolapsu v zdravotníctve nás delí pár dní. Predseda poslaneckého klubu OĽANO Michal Šipoš to nevidí až tak čierne. Verí, že k dohode medzi... Čítať ďalej
26 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Kto s tým začal

"Bol to pán Sulík, ktorý hovoril o jeho maniodepresívnych stavoch a potom o nejakých útlmových stavoch. Ja iba čerpám z toho, čo povedal človek, ktorý ho do politiky priniesol. Bol to pán Sulík, ktorý mu bol najbližší. S ním sedel v jednom rade, spolu varili gnocchi a podobné veci. Ja vychádzam z toho, čo povedal pán Sulík a vidíte to v jednotlivých vyjadreniach, ktoré Igor Matovič má, v jeho výstupoch. Jednu vlnu má maniodepresívnu, jednu má melancholickú. Preto som to povedal tak," bráni sa ďalej Šutaj Eštok.

Zvulgarizoval politickú scénu

"O tom, že Igor Matovič je ten, kto do politiky priniesol najväčšie zlo, to je jednoducho fakt. To dnes na Slovensku nikto nespochybňuje. Deväťdesiat percent ľudí mu neverí, taká je dnes na Slovensku situácia," uzatvára poslanec.

Najnovší prieskum. Kto by sa dostal do parlamentu?
Voľby do Národnej rady (NR) SR by koncom novembra vyhral Hlas-SD so ziskom 19,7 percenta hlasov. Nasledovali by Smer-SD (15,9 percenta) a Progresívne Slovensko (10,4 percenta). Vyplýva to z prieskumu agentúry Ipsos pre Denník N. Štvrté v poradí by... Čítať ďalej
28 | 11 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik