Najnovší prieskum. Kto by sa dostal do parlamentu?
28 | 11 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Voľby do Národnej rady (NR) SR by koncom novembra vyhral Hlas-SD so ziskom 19,7 percenta hlasov. Nasledovali by Smer-SD (15,9 percenta) a Progresívne Slovensko (10,4 percenta). Vyplýva to z prieskumu agentúry Ipsos pre Denník N.

Štvrté v poradí by skončilo hnutie OĽANO (8 percent), za ním by nasledovala SaS (7,8 percenta). Do parlamentu by sa dostali aj KDH (7,4 percenta), Sme rodina (7 percent) a Republika (6 percent).

Pred bránami parlamentu by ostali Aliancia-Szövetség (3,8 percenta) a strana Za ľudí (3,4 percenta). Potrebných päť percent by nezískali ani ĽSNS (2,9 percenta), SNS (2,6 percenta), Dobrá voľba a Umiernení (1,6 percenta), Spolu (1,1 percenta), Maďarské fórum (0,7 percenta), ani iné strany (1,9 percenta).

Prieskum sa konal 22. až 28. novembra na vzorke 1023 respondentov.

Podvody doby kovidovej: Dezoláti mali PRAVDU!
Právnik Peter Weis v blogu: Dnes vieme s istotou povedať, že tzv. “dezoláti” mali pravdu! Už len na základe štatistík VAERS, vyšetrovania von der Leyenovej za nákupy vakcín, výroky na pôde európskych inštitúcií, že Pfizer netestoval na prenos... Čítať ďalej
28 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik