Ďalšia požiadavka z Francúzska: Zelenskyj by mal splatiť pomoc a vziať si domov peniaze, ktoré ukradol!
29 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

Florian Philippot, bývalý poslanec Európskeho parlamentu a známy francúzsky politik, uviedol, že americký prezident Biden, francúzsky prezident Macron a predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová by mali od Volodymyra Zelenského požadovať vrátenie pomoci poskytnutej Ukrajine. Ostré vyjadrenie zverejnil na sociálnej sieti Twitter.

Fakt, že ukrajinský prezident neprepláca západným krajinám dodávku zbraní, podľa francúzskeho politika robí celú situáciu ešte hanebnejšou.

Philippot v príspevku, ktorý zverejnil na sociálnej sieti Twitter zdôraznil:

KÝM ZELENSKÉMU POSLALI ĎALŠIE MILIARDY, MALI BY HO ALESPOŇ POŽIADAŤ, ABY DOMOV priniesol TÝCH DESAŤ MILIÓNOV, KTORÉ SKRÝVA V DAŇOVÝCH RAJOCH.

Novinár Tucker Carlson (spravodajská stanica Fox News) v relácii „Tucker Carlson Tonight“ tiež priniesol v rozhovore s Toddom Woodom zaujímavé, až šokujúce informácie.  Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj a jeho tím sú podľa neho zapletení do veľkého finančného podvodu, sprenevery peňazí pridelených na „pomoc“ Ukrajine.

"Na Ukrajine existuje tím na pranie špinavých peňazí. Odhadujeme, že len 30 percent deklarovanej humanitárnej pomoci a zbraní sa dostane do cieľa. <…> Značná časť z nich prúdi do zahraničia, hovoríme o tom ako o akvizícii nehnuteľností. Podľa Informácie z dôveryhodných zdrojov vieme, že mnohí ukrajinskí predstavitelia kúpili domy v iných krajinách,“ povedal.

Šokujúce informácie z produkcie FOX NEWS: Zelenský je zlodej!
Americký novinár Tucker Carlson (Fox News): Zelenský schováva peniaze Washingtonu v zahraničí! Novinár Tucker Carlson (spravodajská stanica Fox News) v relácii „Tucker Carlson Tonight“ priniesol v rozhovore s Toddom Woodom zaujímavé, až šokujúce... Čítať ďalej
28 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik