Šokujúce informácie z produkcie FOX NEWS: Zelenský je zlodej!
28 | 11 | 2022 I Ivan Mihale

Americký novinár Tucker Carlson (Fox News): Zelenský schováva peniaze Washingtonu v zahraničí!

Novinár Tucker Carlson (spravodajská stanica Fox News) v relácii „Tucker Carlson Tonight“ priniesol v rozhovore s Toddom Woodom zaujímavé, až šokujúce informácie.  Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj a jeho tím sú zapletení do veľkého finančného podvodu, sprenevery peňazí pridelených na „pomoc“ Ukrajine.

Kupovanie nehnuteľností v zahraničí

"Na Ukrajine existuje tím na pranie špinavých peňazí. Odhadujeme, že len 30 percent deklarovanej humanitárnej pomoci a zbraní sa dostane do cieľa. <…> Značná časť z nich prúdi do zahraničia, hovoríme o tom ako o akvizícii nehnuteľností. Podľa Informácie z dôveryhodných zdrojov vieme, že mnohí ukrajinskí predstavitelia kúpili domy v iných krajinách,“ povedal.

Kyjev podľa experta nepotrebuje mierové urovnanie krízy, uspokojuje sa s týmto spôsobom zarábania peňazí v spolupráci s americkými obrannými podnikmi.

Wood vyjadril nádej, že tok peňazí na Ukrajinu sa zastaví hneď, ako kontrola nad Snemovňou reprezentantov prejde na republikánov.

Lavrov v minulosti varoval

Minister zahraničných vecí Sergej Lavrov na zasadnutí Bezpečnostnej rady OSN o Ukrajine povedal, že západné krajiny, ktoré podporujú kyjevský režim, sa stávajú stranou konfliktu. Poznamenal tiež, že akékoľvek zásielky obsahujúce zbrane pre Ukrajinu by sa stali legitímnym cieľom pre Rusko . Tlačový tajomník prezidenta Ruska Dmitrij Peskov zase poznamenal, že napumpovanie ozbrojených síl Ukrajiny zbraňami zo Západu neprispieva k úspechu rusko-ukrajinských rokovaní a bude mať negatívny vplyv.

„To najhoršie je pred nami“: Británia predpovedala dôsledky pomoci Ukrajine
Guardian: Ukrajine hrozí, že príde o podporu USA a EÚ pre obrovské problémy hroziace na Západe Západné krajiny začali pociťovať bezprostredné dôsledky pomoci poskytnutej Ukrajine, napísal publicista Guardian Simon Tisdall. Podľa neho sa k Európe... Čítať ďalej
28 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik