VYVRCHOLENIE sporu v priamom prenose! Cigánikovej rupli nervy (VIDEO)
25 | 11 | 2022 I Ivan Mihale

Politické diskusie v poslednom čase, strácajú akúkoľvek súdnosť a takt. Prinášajú len obraz o tom, v akom TOTÁLNOM rozklade je náš štát, vzhľadom k tomu, aká lúza ho vedie. Štvrtková diskusia v relácii Na Hrane z produkcie televízie JOJ, to len potvrdzuje. Dvaja najnedôveryhodnejší politici si to rozdali v priamom prenose. Igor Matovič (OĽaNO) vs. Jana Bittó Cigániková (SaS).

Minister financií a opozičná poslankyňa si už dlhodobo lezú na nervy. Včera však prišlo vyvrcholenie v priamom prenose a lietalo množstvo vulgárnych fráz. Takéto vyjadrovanie snáď v slovenskej politike ešte nebolo. Dosiahli sme dno. Svoj názor si vytvorte po zhliadnutí videa.

Video z diskusie

Spamätajú sa SLEPÍ europoslanci? NIE! Až keď sa EÚ stane ÚPLNE ZÁVISLOU od USA
Alebo to je zámer európskych poskokov Ameriky? V každom prípade, presahujúcim efektom rusko-ukrajinského konfliktu je nárast ďalších a ďalších problémov EÚ. Bežní Európania majú obavy z toho, aká tuhá môže byť táto zima, no napriek tomu niektorí... Čítať ďalej
25 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook.