Prešov: Pre modernizáciu signalizácie platia v meste dopravné obmedzenia
21 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Na Ulici arm. gen. L. Svobodu a na križovatke Rusínska - Kuzmányho v Prešove prebieha od pondelka do piatka (25. 11.) modernizácia cestnej dopravnej signalizácie. Z tohto dôvodu tam platia dopravné obmedzenia. 

V súvislosti s realizáciou projektu Zavádzanie moderných technológií do regulácie dopravy financovaného z Operačného programu Integrovaná infraštruktúra 2014 – 2020 dôjde v rámci druhej etapy realizácie prác k modernizácii a technickej úprave cestnej dopravnej signalizácie na križovatke arm. gen. Svobodu – Zemplínska, križovatke Kuzmányho  – Rusínska – Lesík delostrelcov a priechode pre chodcov arm. gen. Svobodu – Kaufland.

Modernizácia si vyžiada celkové vypnutie cestnej dopravnej signalizácie. Časový harmonogram je zverejnený na webstránke mesta Prešov.

REPUBLIKA podáva trestné oznámenie! IDE vraj O VEĽKÝ PRÚSER!
"Podali sme trestné oznámenie," informuje na sociálnej sieti líder hnutia REPUBLIKA, Milan Uhrík. Trestné oznámenie bolo podané na Generálnu prokuratúru Slovenskej republiky. Uhrík tvrdí, že ide o prúser a poukazuje na veľký progresívny... Čítať ďalej
21 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Cestná premávka na jednotlivých križovatkách a priechode pre chodcov bude v prípade potreby riadená príslušníkmi dopravnej polície.

"Okrem toho bude na týchto križovatkách dochádzať ku krátkodobým uzáverám jednotlivých jazdných pruhov s presmerovaním dopravy do voľných jazdných pruhov v trvaní približne 20 minút z dôvodu výmeny svetelných návestidiel cestnej dopravnej signalizácie a inštalácie vozidlových detektorov do vozovky cestnej komunikácie," doplnil Tomek.

Radnica žiada všetkých vodičov a chodcov, aby pri prechádzaní uvedeným priechodom pre chodcov a križovatkami dodržiavali pravidlá cestnej premávky, pokyny príslušníkov dopravnej polície a venovali zvýšenú pozornosť dopravnému značeniu.

Bezpečnostný analytik Nógrádi: Ktorých susedov bude chcieť Ukrajina vojensky vydierať?
Vychádzajú Ukrajinci z predpokladu, že sa im podarí vydierať svojich susedov západnými zbraňami? zamýšľa sa odborník na bezpečnostnú politiku. "Ľudstvo je na pokraji ďalšej svetovej vojny. Odborníci tvrdia, že čelíme ďalšej studenej vojne. Ak si... Čítať ďalej
21 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik