Zatiaľ čo ľudia majú jesť hmyz, elita na G20 konzumuje najdrahšie steaky na svete
20 | 11 | 2022 I Ivan Mihale

Namiesto mäsa hmyz alebo mäso umelé a namiesto mlieka a mliečnych výrobkov rastlinné náhradky – presne to globalisti plánujú pre „podradný plebs“ – teda pre nejakých 99% ľudí na tejto planéte. Výnimkou by samozrejme boli elity a ich politickí poskoci, ktorí by určite mali výsady obyčajnému plebsu nedostupné.

To nám napokon ukazujú aj na svojich zrazoch, či už to bol klimatický summit COP27 v Egypte, kde mali na jedálnom lístku nielen skutočnú smotanu a kuracie či rybie mäso, ale dokonca aj hovädzí steak. A nie inak je tomu aj na prebiehajúcom summite G20, kde sa už globalisti stihli zaviazať k pokračovaniu realizácie plánov Veľkého resetu.

Zdroj: Facebook

Kto to nakoniec zaplatí?

Súčasťou nového svetového poriadku podľa špecifikácií Schwaba a Gatesa je jedenie mäsa z 3D tlačiarne alebo červov a hmyzu kontaminovaných parazitmi. Také kulinárske lahôdky sú ale určené len pre prostý ľud – bohatá elita si napchá už aj tak hrubá brucha najdrahším steakom na svete, steaky Wagyu z hovädzieho mäsa Kobe. Luxusný kulinársky pôžitok ničiteľom sveta musí zaplatiť daňový poplatník.

Čakajú nás nové časy. Možno bez plynu a bez kráv, ale za to s kobylkami
"Kým sa Európa horúčkovito pripravuje na tmu a zimu, na zázrak studených radiátorov, pre nedostatok elektriny a plynu v Bruseli padlo dôležité rozhodnutie: jesť kobylky. Či elektrina bude, nebude, či už Nord Stream 2 funguje alebo nie, je... Čítať ďalej
26 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

Fine Wagyu steak bol v ponuke na tohtoročnom G20 v Indonézii. Originálne hovädzie Kobe z Japonska stojí minimálne medzi 400 a 600 eur za kilogram - s ohľadom na súčasné zdražovanie a infláciu pravdepodobne výrazne viac. Zatiaľ čo početní členovia takzvanej elity cestovali do Indonézie súkromnými tryskáčmi, kázali ľuďom na celom svete odriekanie. Toto odriekanie má však platiť iba pre zdanlivo nepotrebných, zbytočných jedákov.

Čo je hovädzie mäso Wagyu?

Ide o mäso z japonského hovädzieho Kobe, ktoré podlieha prísnym kvalitatívnym predpisom. Termín „Wagyu“ jednoducho znamená „japonské hovädzie mäso“ v japončine.

Dobytok Wagyū je väčšinou čierny, aj keď existujú aj hnedé zvieratá. Sú stredne veľké (býky: 800-1000 kg, kravy: 450-600 kg) s dobre vyvinutou plecou a silnou zadnou časťou. Na japonských farmách sa nepoužívajú žiadne umelé rastové hormóny a antibiotiká sa nepoužívajú ako prevencia, ale iba pri už vzniknutých ochoreniach.

Zároveň tie isté luxusné elity, ktorých súkromné ​​jachty a tryskáče často vypúšťajú toľko škodlivín ako celé malé mestá, požadujú, aby ľudia na celom svete praktizovali odriekanie. Toto nie je ojedinelý prípad, ale štandard…

Zdroj: Facebook
Zdroj: Shutterstock
Zdroj: Shutterstock
Zdroj: Shutterstock
Zdroj: Shutterstock
Bulharská jasnovidka hovorí, že nás čaká katastrofický rok
Kto je "Baba Vanga", to už naši čitatelia veľmi dobre vedia a je medzi nimi obľúbená. Zdá sa, že nie len medzi nimi. Cas.sk vydal článok s jej proroctvami pre budúci rok. Tie sa dosť odlišujú od tých, o ktorých sme nedávno písali aj my. Nuž, názor... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Eka Balašková
 

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.