Taraba naložil Krúpovi: HOAXER a DEZINFORMÁTOR!
16 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Šéf slovenského branného výboru sa ukázal byť prvotriednym hlupáčikom! Takto reagoval na status poslanca parlamentu a predsedu Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť Juraja Krúpu o výbuchoch v Poľsku opozičný poslanec Tomáš Taraba. Krúpa si ani nepočkal na oficiálne informácie!

V utorok večer zasiahli pohraničie Poľska výbuchy, ktoré zabili dvoch ľudí. Prvé informácie naznačujú, že zbraň, ktorá pristála na hraniciach NATO, bola síce ruskej výroby, ale bola použitá ako súčasť ukrajinských systémov protivzdušnej obrany, informuje The Guardian.

"Americký prezident Biden uviedol, že podľa trajektórie letu rakiet sa nezdá, že leteli z Ruska," pripomína Taraba stanovisko amerického lídra.

A poukazuje na to, že šéf slovenského branného výboru sa ukázal byť prvotriednym hlupáčikom už pri nedávnej pseudokauze vývozu tovaru dvojakého určenia, ktorú vyfabuloval a na výbore ho zosmiešnil každý kto sa k tomu vyjadril.

Erdogan: Rusko nemá s výbuchmi v Poľsku nič spoločné
Turecký prezident Tayyip Erdogan v stredu uviedol, že rešpektuje ruské vyjadrenie o tom, že poľské územie v utorok nezasiahla ruská raketa. TASR o tom informuje podľa správy agentúry Reuters. "To, že Rusko hovorí, že s tými raketami nemá nič... Čítať ďalej
16 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

"Juraj Krúpa si ani nepočkal na oficiálne informácie zo všerajšieho incidentu a len potvrdil, že jeho postavenie v spravodajskej komunite je tak nulové, že svoje informácie čerpá z titulkov novín," upozorňuje Taraba.

Podľa predsedu strany Život NS by mal Krúpa práve preto ukázať aspoň elementárnu zdržanlivosť v úsudkoch a čakať na oficiálne správy ako bežný neinformovaný občan.

Zdroj: FB/Juraj Krúpa

"Je neprijateľné, aby ak sa nepotvrdia informácie o ruských raketách, takýto hoaxer a dezinformátor zastával funkciu šéfa výboru," myslí si Taraba.

Tlačová agentúra Associated Press s odvolaním sa na amerických predstaviteľov v stredu ráno uviedla, že prvé zistenia naznačujú, že raketa, ktorá zasiahla Poľsko, bola vypálená ukrajinskými silami na prichádzajúcu ruskú raketu.

Poľsko zasiahla UKRAJINA! Iba omylom? Reakcia Medvedeva JE JASNÁ
V utorok večer zasiahli pohraničie Poľska výbuchy, ktoré zabili dvoch ľudí. Prvé informácie naznačujú, že zbraň, ktorá pristála na hraniciach NATO, bola ruskej výroby, ale bola použitá ako súčasť ukrajinských systémov protivzdušnej obrany,... Čítať ďalej
16 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik