Joe Biden mieša názvy krajín, ako kúzelník
13 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

Americký prezident za uplynulý týždeň vyrobil viac situácií, ktoré si žiadali nápravu. Joe Biden zamenil napríklad Kolumbiu a Kambodžu hneď dvakrát po sebe, keď vystúpil na summite Združenia národov juhovýchodnej Ázie. Toto ale nebolo jediné, čo sa mu prihodilo.

"Bolo mi cťou hostiť vás v máji v Bielom dome a teraz sme opäť spolu v Kambodži," povedal Biden, keď v sobotu začal rozhovory.

"Teším sa na ešte väčší pokrok. Chcel by som poďakovať predsedovi vlády za kolumbijské predsedníctvo ASEAN, " pokračoval americký prezident Joe Biden.

Vo štvrtok, keď smeroval na summit, Biden novinárom povedal, že „mieri do Kolumbie“ – a potom sa opravil," informuje Index.hu.

Toto všetko nasledovalo po sérii chýb, ktoré Biden urobil začiatkom tohto týždňa po tom, čo si pomýlil Ukrajinu a Fallúdžu, keď sa ho pýtali, kedy sa skončí vojna medzi Ruskom a Ukrajinou, informoval New York Post.

Potom sa zase mylne vyjadril, že ide do Káhiry v Egypte na environmentálne rozhovory, a nie do Sharm el-Sheikhu, kde rečnil na klimatickej konferencii COP27, píše Index.

Hlas ľudu: LUCIA NICHOLSONOVÁ zakladá stranu KORYTÁRI (fejtón)
Ó, Lucia, ty, čo mudruješ a radíš nám z Bruselu, ako máme žiť, ako sexovať aj vo vyššom veku, len ty vyvedieš Slovensko z marazmu! Ó, Lucia naša, tys ’ držiteľkou rána, ty si jari pokladníkom, k tebe sa Slovač obracia s prosbou: Lucia, vezmi... Čítať ďalej
13 | 11 | 2022 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik