PRIESKUM! PREKVAPIVÉ VÝSLEDKY pre stranu REPUBLIKA, OĽaNO by definitívne skončilo!
11 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Ak by sa voľby do Národnej rady SR konali na prelome októbra a novembra, najvyššiu podporu by získala strana Hlas-SD s 18,6 percenta hlasov. Druhý by bol Smer-SD so 14,2 percenta, tretia Republika s 11,8 percenta.

Vyplýva to z prieskumu agentúry Median SK pre RTVS, ktorý realizovali na reprezentatívnej vzorke 1011 respondentov vo veku nad 18 rokov v období od 25. októbra do 8. novembra.

Do Národnej rady SR by sa dostalo aj Progresívne Slovensko s podporou 9,8 percenta. SaS by podľa prieskumu získala 6,5 percenta hlasov. KDH a Sme rodina by mali zhodne podporu 5,8 percenta voličov.

Pred bránami parlamentu by zostali OĽANO a ĽSNS, obe s 3,9-percentnou podporou.

Za ľudí by získalo 2,4 percenta hlasov.

Alojz Hlina ironicky odkazuje Kollárovi: Presne TOTO Slovensko potrebuje!
Posluhovači Mustafu Kollára, vedomí si toho, že všetko niečo stojí, sa podpísali pod návrh zákona, aby Kollár mal viac peňazí, mohol viac chodiť do Dubaja s blondínami a mohol mať viac detí, čím je tento návrh aj prudko prorodinný. Prišli s... Čítať ďalej
11 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik