Alojz Hlina ironicky odkazuje Kollárovi: Presne TOTO Slovensko potrebuje!
11 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Posluhovači Mustafu Kollára, vedomí si toho, že všetko niečo stojí, sa podpísali pod návrh zákona, aby Kollár mal viac peňazí, mohol viac chodiť do Dubaja s blondínami a mohol mať viac detí, čím je tento návrh aj prudko prorodinný. Prišli s iniciatívou, na ktorú celé Slovensko čakalo a konečne sa pohneme dopredu. Upozorňuje na to vo svojom statuse na sociálnej sieti bývalý šéf KDH Alojz Hlina.

Zníženie DPH na lanovky a vleky

"Náš politický dejateľ Boris Kollár, konzervatívna ikona Slovenska, človek, o ktorom sa budú učiť naše deti na dejepise, sa vrátil z dovolenky z Dubaja. Dovolenka v Dubaji v novembri je niečo, čo je úplne normálne, ako to povedal ďalší slovenský dejateľ, tiež s ukradnutým diplomom - Igor Matovič," konštatuje Hlina.

A okamžite po návrate z dovolenky si Kollár začal prihrievať vlastnú polievočku. "Zníženie DPH na lanovky a vleky je presne to opatrenie, ktoré Slovensko potrebuje. To, že to liberálna svoloč a pseudokonzervatívci ako ja nechápu, to vzdelancov Kollára a Matoviča netrápi," píše politik.

Boris Kollár, zdroj: FB/Alojz Hlina

Lebo Hlina?

"Poslali mi jednu komunikáciu, na ktorej jeden tatranský hoteliér vysvetľuje iným kolegom, že sa s Kollárom o tom rozpráva, v komunikácii ho nazýva familiárne Boris: "...komunikujem s Borisom o DPH a povedal mi, že s našim názorom (o DPH pre gastro) súhlasí, ale je to ťažké. Ja viem, že je to ťažké - sú to obchodníci a vleky s nižšou DPH je menší problém, lebo Hlina nemá vleky, ale gastro má. Matovič nezníži DPH na gastro, lebo Hlina...."," šokuje uniknutou komunikáciou politik.

Podľa Hlinu nabudúce, keď budú volať Kollára predniesť prejav pri otváraní Konzervatívneho summitu, mohol by predniesť príbeh svojho podnikateľského úspechu. "Mohlo by to byť inšpiratívne. V krajine, v ktorej si necháme vládnuť zlodejmi diplomoviek a neskutočnými buranmi by "úspešný príbeh" Kollára mohol inšpirovať...," uzavrel Hlina.

Nový večný vládca nášho ľudu: Matovič
Nad vyjadreniami "tieňového premiéra" Igora Matoviča sa často rozum pozastavuje. Tentoraz si v Televíznych novinách televízie Markíza neodpustil prorocký dodatok, ktorý určite poslúži aj ako dobrý základ pre vtipy najbližších dní. Po tom, čo sa... Čítať ďalej
10 | 11 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik