Igor opäť PERLIL: SaSkári si ODVOLALI TEPŠU!
10 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

SaSkári si odvolali Tepšu! Podržať tak neschopnú vulgárnu zrúdu, to chce fakt tonu pokory a sebazaprenia. Týmito slovami začal svoj status na sociálnej sieti expremiér a minister financií Igor Matovič. Šéf OĽaNO tak pokračuje vo svojich nezameniteľných vyjadreniach.

Neschopná vulgárna zrúda, nezaprie sa Matovič

"Keď mi naši poslanci z OĽANO povedali, že nebudú mať krvavé oči - ukážu gesto voči SaS a nezúčastnia sa hlasovania o odvolaní Cigánikovej, povedal som si že frajeros. Podržať tak neschopnú vulgárnu zrúdu, to chce fakt tonu pokory a sebazaprenia," konštatuje koaličný líder.

Prišla voľba. A výsledok? Zúčastnilo sa 91 poslancov a z toho 67 ZA odvolanie. Takže odvolaná, informuje svojich čitateľov expremiér.

"Lenže úplná krása je skrytá v pravidlách - ak by sa voľby nezúčastnilo 20 SaSkárov, voľby by boli neplatné a Tepša by naďalej bola šéfkou zdravotníckeho výboru," teší sa Matovič. "ONI SI JU SAMI ODVOLALI," prízvukuje. 

"Fakt nechápem, ako sa niekto môže roky hrať na fachmana v matematike a neovláda ani jej základy," prirovnal Matovič a pripojil aj pár hashtagov: #Karma#KtoDruhemuJanuSamDoNejSam

"… ale možno je to všetko inak. SaSkári Janu sami neznášajú a predpokladať, že sú všetci takí neschopní, je trochu naivné. A tak ešte reálnejší môže byť scenár, že ju úmyseľne potopili vlastní, aby im už nerobila hanbu v tak dôležitej pozícii. Hmm...," zamyslel sa na záver financmajster.

Horúca správa! Janna Bittó Cigániková je odvolaná!
Poslankyňa Jana Bittó Cigániková (SaS) končí vo funkcii predsedníčky Výboru Národnej rady (NR) SR pre zdravotníctvo. Návrh, ktorý podal nezaradený poslanec Martin Čepček, podporilo 67 poslancov z 91 prítomných. Poslankyňa Jana Bittó Cigániková... Čítať ďalej
10 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Končí vo funkcii predsedníčky Výboru NR SR pre zdravotníctvo

Poslankyňa Jana Bittó Cigániková (SaS) končí vo funkcii predsedníčky Výboru Národnej rady (NR) SR pre zdravotníctvo. Rozhodli o tom poslanci vo štvrtkovom tajnom hlasovaní. Návrh, ktorý podal nezaradený poslanec Martin Čepček, podporilo 67 poslancov z 91 prítomných. Proti bolo 22 poslancov, dvaja sa zdržali.

Poslanci OĽANO sa na voľbe nezúčastnili. "Nemáme krvavé oči, preto sme nechali o jej zotrvaní rozhodnúť plénum NR SR. Aj keď na poste predsedníčky zdravotníckeho výboru urobila mnoho excesov, nebudeme sa mstiť nášmu bývalému koaličnému partnerovi," povedal v stanovisku šéf klubu Michal Šipoš.

Gustáv Murín naložil moderátorke Bernasovskej: TOTO si platíme my z koncesionárskych poplatkov?
Schizofrénia Petry Bernasovskej. Na jednej strane hejt sociálnych sietí, na strane druhej ich podpora. Tak ako to je, pani Bernasovská? Túto otázku položil v statuse na sociálnej sieti spisovateľ, publicista a dramatik Gustáv Murín moderátorke RTVS... Čítať ďalej
10 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik