Gustáv Murín naložil moderátorke Bernasovskej: TOTO si platíme my z koncesionárskych poplatkov?
10 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Schizofrénia Petry Bernasovskej. Na jednej strane hejt sociálnych sietí, na strane druhej ich podpora. Tak ako to je, pani Bernasovská? Túto otázku položil v statuse na sociálnej sieti spisovateľ, publicista a dramatik Gustáv Murín moderátorke RTVS Petre Bernasovskej. V tom sa už nikto nevyzná!

"Hneď po ránu táto moderátorka hustí na Rádiu Slovensko "povinnú jazdu" na ohováranie sociálnych sietí (to snáď majú v RTVS povinné?!) a priberie si na to nejakú sociologičku, ale len takú, čo k tomu hejtovaniu sociálnych sietí prikyvuje," okomentoval stredajšie ranné vysielanie Rádia Slovensko Murín.

Podľa publicistu to, že sociálne siete sú posledným útočiskom demokracie, keď "mienkotvornosť" žltej tlače sa zmenila na nalieváreň jedinej "pravdy" slúžiacej "inžinierom ľudských duší" - to je pre pani Bernasovskú tabu.

"ALE," upozorňuje Murín, "pozor, už o minútu vyzýva tá istá Bernasovská: "Sledujte nás na sociálnych sieťach" a cituje z nich!," krúti hlavou spisovateľ.

Rovnako je to podľa Murína s mantrickým vzývaním "rôznosti" podľa RTVS, ktorá presne sladuje stopu novodobých neo-liberálnych boľševikov, kedy vzývať "rôznosť" môžeme len jednotným hlasom podľa ich momentálneho scenára. "A TOTO si platíme my z našich koncesionárskych poplatkov?!!" Uzavrel murín svoj status otázkou.

Politológ Lenč Nicholsonovej: Nová strana? Radšej len pozhasínajte svetlá! (VIDEO)
Lucia Ďuriš Nicholsonová oznámila, že rokuje s desiatkami ľudí o budúcom projekte a z neho by mohla vzísť aj nová politická strana. Politológ Jozef Lenč to na sociálnej sieti hodnotí: Nicholsonová zakladá bruselsko-vidiecky hybrid sociálnej... Čítať ďalej
10 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik