Dankova SNS žaluje RTVS!
03 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

RTVS nás hrubo odignorovala! Skonštatoval to predseda národniarov Andrej Danko. Verejnoprávna televízia podľa neho kolosálne pochybila a musí niesť následky.

Na Slovensku sa v sobotu 29.10. konali voľby. Voliči si prvýkrát v jeden deň vyberali svojich zástupcov do orgánov miest, obcí i samosprávnych krajov.

Výsledky sú dnes už známe a aj niekoľkokrát premieľané v médiách. Líder národniarov má však ťažké srdce na RTVS.

"V komunálnych voľbách sme dosiahli lepšie výsledky ako Sme rodina a Republika. Porovnajte si prosím údaje v tabuľke. Napriek uvedenému nás RTVS hrubo odignorovala, preto podávame podnet na Radu pre vysielanie a retransmisiu," informoval opozičný politik na sociálnej sietii.

Podľa Danka RTVS ukazuje, že slúži iným ako slovenským záujmom.

"Ignoruje pravdu, fakty a hrubo zavádza verejnosť. Tieto výsledky nás utvrdzujú v tom, že naša práca má význam napriek tomu, že médiá dnes pravdu potláčajú a manipulujú," uzavrel národniar.

Ďalší PREŠĽAP Čaputovej: Pani prezidentka, TO VÁŽNE?
Prezidentka Zuzana Čaputová opäť raz predviedla, že nemusí rešpektovať pravidlá! Generál vo výslužbe Jozef Viktorín (Republika) nad najnovšou informáciou len krúti hlavou. A čo bude nabudúce? Čo plánujete, pani prezidentka? "S prekvapením som... Čítať ďalej
03 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik