Ďalší PREŠĽAP Čaputovej: Pani prezidentka, TO VÁŽNE?
03 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Prezidentka Zuzana Čaputová opäť raz predviedla, že nemusí rešpektovať pravidlá! Generál vo výslužbe Jozef Viktorín (Republika) nad najnovšou informáciou len krúti hlavou. A čo bude nabudúce? Čo plánujete, pani prezidentka?

"S prekvapením som zaznamenal informáciu, že veniec prezidentky pri smútočnom obrade dvoch ľudí zo Zámockej bol nesený príslušníkmi Čestnej stráže," upozornil na prehliadnutu skutočnosť na sociálnej sieti Viktorín.

Poviete si prečo nie?

A tu je odpoveď: „Čestná stráž je útvarom OS SR, ktorý stráži sídlo prezidentky SR a jej hostí. V prípade vojny, výnimočného a núdzového stavu plní obrannú funkciu. Zabezpečuje tiež organizovanie výkonu vojenských pôct a plní ústavné, protokolárne a reprezentačné úlohy prezidentky ako veliteľa ozbrojených síl. Okrem toho sa podieľa aj na riešení medzinárodného krízového manažmentu a zapája sa do dobročinných aktivít.“ Popísal Viktorín presný účel čestnej stráže.

"Darmo sa zamýšľam, ale účasť na smútočnom obrade v tejto dikcii nájsť neviem. Nešlo o vzdanie vojenskej pocty, ani o plnenie spomenutých úloh. Preto sa pýtam, pani prezidentka, prečo taká aktivita? Chceli ste ukázať, že nemusíte rešpektovať pravidla? Alebo išlo len o vypočítavý populistický krok pre zlepšenie „ratingu“ v blízkych médiách?," vymenúva možnosti generál.

AKTUALIZOVANÉ! Tínedžer z Novákov ráno vyčíňal v škole so sekerou. Prípad preberá NAKA
Na strednej odbornej škole v Novákoch došlo na začiatku vyučovania k vážnemu incidentu. Jeden tínedžer začal behať po škole so sekerou v ruke, informuje TV JOJ. Vo štvrtok ráno na strednej škole v Novákoch vyčíňal študent so sekerou. Podľa... Čítať ďalej
03 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Čestná stráž na pohreboch naprieč Slovenskom?

Podľa Viktorína má byť prezidentka tá prvá, ktorá dodržuje pravidlá a rešpektuje ich. "Alebo plánujete poslať čestnú stráž do obcí na Slovensku, aby asistovala pri akomkoľvek smútočnom obrade?"

"Riadiť spoločenské procesy znamená mať skúsenosti, a toto Vy žiaľ nemáte, aj keď by Vaše okolie chce všemožne vidieť. Skúste si vypočuť príslušníkov OS SR, čo si o tom myslia a ako tento krok hodnotia. Možno budete prekvapená," uzavrel generál Viktorín.

Proti Čaputovej sa ozvala ďalšia osobnosť! Sudca jej odoslal tvrdý odkaz: „Zabíjate Demokraciu a šírite nenávisť“
Aktívny sudca na súde Okresný súd Bratislava II Patrik Števík sa už nedokáže pozerať na správanie a konanie prezidentky Čaputovej. Odoslal jej tak odkaz, ktorý hovorí za všetko. Števík viac nedokáže mlčať o problémoch, ktoré trápia Slovensko.... Čítať ďalej
02 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik