AKTUALIZOVANÉ! Tínedžer z Novákov ráno vyčíňal v škole so sekerou. Prípad preberá NAKA
03 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Na strednej odbornej škole v Novákoch došlo na začiatku vyučovania k vážnemu incidentu. Jeden tínedžer začal behať po škole so sekerou v ruke, informuje TV JOJ.

Vo štvrtok ráno na strednej škole v Novákoch vyčíňal študent so sekerou. Podľa informácií TV JOJ sekol jedno dievča do čela. Mal zraniť aj ďalšieho chlapca. Následne na to zo školy ušiel. Policajti nasadili psovodov a po žiakovi pátrali. Chytili ho 500 metrov od školy v neďalekom poli. 

Informáciu budeme aktualizovať.

Prípad preberá NAKA

Prípad útoku sekerou na Strednej odbornej škole v Novákoch preberá Národná kriminálna agentúra (NAKA). Polícia má totiž podozrenie z úkladnej vraždy v štádiu pokusu na viacerých osobách.

"Z informácií a dôkazov získaných na mieste činu bolo zistené, že v danej veci ide o podozrenie z úkladnej vraždy v štádiu pokusu na viacerých osobách," priblížili policajti na sociálnej sieti.

O veci bol bezodkladne informovaný špeciálny prokurátor. "Bližšie informácie poskytneme, keď to procesná situácia dovolí," uviedla polícia.
Na SOŠ v Novákoch útočil vo štvrtok dopoludnia študent sekerou. Pri incidente sa zranila jedna osoba, nie však vážne. Študenta polícia zadržala.

Proti Čaputovej sa ozvala ďalšia osobnosť! Sudca jej odoslal tvrdý odkaz: „Zabíjate Demokraciu a šírite nenávisť“
Aktívny sudca na súde Okresný súd Bratislava II Patrik Števík sa už nedokáže pozerať na správanie a konanie prezidentky Čaputovej. Odoslal jej tak odkaz, ktorý hovorí za všetko. Števík viac nedokáže mlčať o problémoch, ktoré trápia Slovensko.... Čítať ďalej
02 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik