Fekišovce znova vo svetle reflektorov! Výsledky volieb sú prekvapujúce! (VIDEO)
30 | 10 | 2022 I Eka Balaskova

O existencie obce Fekišovce by väčšina obyvateľov Slovenska ani len netušila, nebyť virálneho videa spred štyroch rokov. Starostka obce Miloslava Fedorová nútila zvolených poslancov spievať hymnu a preslávila sa aj vetou: "...Ďoďku tu máš pero a píš". Fedorová sa opätovne uchádzala o post starostky obce aj v roku 2022 a vďaka výsledkom komunálnych volieb sú Fekišovce opäť v žiari reflektorov.

Prvé zasadnutie obecného zastupiteľstva

Pani starostka s budúcimi poslancami vo videu jednala, ako s malými deťmi. Donútila ich spievať Slovenskú hymnu a aby toho nebolo málo, ešte ich aj zvozila za to, že ju poriadne neovládajú.

Roman Michelko: Košická a Žilinská VÚC sú hotová tragédia
Kde zlyhala predvolebná stratégia? Prečo prepadli viacerí koaliční poslanci? Politológ Roman Michelko sa na volebné výsledky pozerá takto. Fatálne zlyhanie ŠÚ SR Štatistický úrad zlyhal hlavne v prípade komunálnych volieb. "Čo sa týka župných,... Čítať ďalej
30 | 10 | 2022 | Eka Balaskova

Absurdností bolo viac

"Sľuby sa stále skladajú v postavení, lebo tým sa vzdáva česť! Ja vás nemám čo vyzývať, vy to máte automaticky vedieť, že sľuby sa skladajú v postavení!" Školí starostka jednu z poslankýň.

"Keď ste si dakedy vypočuli bájku o Svätoplukovi, takže by som bola veľmi rada, keby ste sa podľa toho riadili. Čiže nebojujete proti mne, ale bojujete so mnou," upozornila vtedy starostka s tým, že hneď si aj rozkazom určila zapisovateľa, ktorý bude robiť zápisnice. 

VIDEO z roku 2018:

Ostáva starostkou

Obyvatelia sú s vedením obce evidentne spokojní. Štatistický úrad totiž zverejnil výsledok, podľa ktorého Miloslava Fedorová svoj starostovský post obhájila. Ako jediná kandidátka na post starostu získala sto percent voličských hlasov.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik