Za bozk priateľovi skončil mladý muž v nemocnici so zranenou čeľusťou
27 | 10 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Polícia vyšetruje útok na chlapca, ktorý na lavičke v Nitre pobozkal druhého muža. Po útoku skončil napadnutý chlapec v nemocnici, kde podstúpil operáciu. Trestné oznámenie prijala polícia 23. októbra. "Vec prešetrujeme ako podozrenie z trestného činu výtržníctva. S ohľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nemôžeme k veci poskytnúť viac informácií," povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

Zraneného chlapca prevezeného z Nitry prijali v utorok (25. 10.) v Univerzitnej nemocnici Bratislava so zraneniami v oblasti čeľuste, potvrdila hovorkyňa nemocnice Eva Kliská. Podľa jej slov si stav pacienta vyžadoval operáciu, ktorá bola úspešná. Pacient je stabilizovaný a v najbližších dňoch bude prepustený do domácej liečby.

Policajný zbor SR upozorňuje, že podobným prípadom bude venovať maximálnu pozornosť. "Žiadna forma násilia nie je v našej spoločnosti prípustná. Policajný zbor zachováva nulovú toleranciu k akejkoľvek forme násilia, šikany či nenávisti. Je našou prioritou chrániť každého, a to bez ohľadu na jeho sexuálnu orientáciu, rasu, etnicitu, náboženstvo, pohlavie, rod, jazyk, vek, zdravotné postihnutie alebo iné postavenie," uviedla polícia.

Uznávaný psychiater hovorí JASNÉ NIE homosexuálnym manželstvám!
Český psychiater Radkin Honzák má v otázkach zavedenia inštitútu registrovaných partnerstiev pre páry rovnakého pohlavia úplne jasno. Hovorí nie! Ide o veľmi nebezpečný precedens, ktorým docielime adopcie, mimoriadne špinavý biznis obchodovania s... Čítať ďalej
27 | 10 | 2022 | Emanuel Orban

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik