Uznávaný psychiater hovorí JASNÉ NIE homosexuálnym manželstvám!
27 | 10 | 2022 I Emanuel Orban

Český psychiater Radkin Honzák má v otázkach zavedenia inštitútu registrovaných partnerstiev pre páry rovnakého pohlavia úplne jasno. Hovorí nie! Ide o veľmi nebezpečný precedens, ktorým docielime adopcie, mimoriadne špinavý biznis obchodovania s deťmi. „Koho by si homosexuálny pár najradšej adoptoval? A práve tu sa otvárajú brány pre výnosný nemorálny biznis,“ konštatuje Honzák.

Príspevok Radkina Honzáka zverejnený na Aktuálně.cz prinášame v plnom znení.

Šofar je šofar

Pretože šofar je šofar. A manželstvo je manželstvo.

Na židovský sviatok Dlhý deň niektorý náboženský Žid zatrúbi na roh nazývaný šofar. Žaket, pánsky formálny oblek. Jeden pán závidel druhému pánovi česť trúbiť na šofar v Dlhý deň. A zaumienil si, že mu to pokazí a tým, že mu nasype hrášok do šofaru.

Pán chcel zatrúbiť, no nemohol. Bola to škoda. Za tento incident zažaloval svojho nepriateľa za urážku na cti. Sudca si vypočul príbeh a potom sa spýtal: „Čo je to za šofara?" Prokurátor pokrčil plecami a povedal: „Šofar je šofar." „To nie je odpoveď," povedal sudca a obrátil sa na obžalovaného, aby mu vysvetlil, čo je to šofar. Obžalovaný pokrčil plecami a povedal: "Šofar je šofar." Sudca bol nútený privolať znalca, aby vysvetlil, čo je to šofar. Odborník sa zamyslel a po dlhom uvažovaní povedal: „Presne tak, sudca. Šofar, takpovediac... šofar je šofar."

Sudca sa nahneval a pohrozil znalcovi pokutou za zosmiešňovanie súdu. Odborník sa teda ešte raz zamyslel a potom neochotne povedal: „Šofar... to je taká trúba." „Tak vidíte, že to viete vysvetliť," odpustil si sudca, „teraz už viem, čo je to šofar." A vyniesol rozsudok.

Po vynesení rozsudku sa obžalovaný, prokurátor a znalec obrátili na sudcu. A všetci jednohlasne povedali: „Aby ste vedeli, pán Rado, šofar nie je trúba. Šofar je šofar!"

Otázka LGBTI? Normálna spoločnosť sa vie s takýmito otázkami hravo vysporiadať, tvrdí hračkárstvo Dráčik
Doslova davové šialenstvo, ktoré sa rozpútalo po nezmyselnej a brutálnej vražde dvoch členov LGBTI komunity, ktoré polícia vyhodnotila ako teroristický čin, sa prenieslo prakticky do celej spoločnosti. Dôkazom toho je aj reakcia predajne s hračkami... Čítať ďalej
26 | 10 | 2022 | Tibor Malý

Dieťa nie je tovar

Manželstvo je manželstvo, nie zväzok homosexuálneho páru. Nech im sú priznané všetky majetkové a sociálne práva, ale som proti tomu, aby im boli priznané "rodičovské" práva. Ak má žena dieťa z predchádzajúceho nevhodného vzťahu, nech sa oň stará aj naďalej, pretože je to JEJ dieťa a nemožno ju ukrátiť na jej materských právach.

Som však dôsledne proti možnosti adopcie, pretože otvára dvere mimoriadne špinavému biznisu, a to biznisu s deťmi. Dosť bolo vyčíňania pri treťom IVF 40-ročnej žene, ktorá sa po skončení kariéry rozhodla, že chce "mať" dieťa! Dosť bolo špinavostí s náhradnými matkami. Dieťa nie je tovar, ktorý môžem získať na trhu, dieťa je spoločným plodom milujúcej rodiny. A naša rodina sa nebezpečne rozpadá.

Takmer deväť rokov som mal tú česť chodiť do Štrasburgu, kde sme pripravovali právne predpisy o transplantáciách od zosnulých a žijúcich darcov tak, aby sa prepojili európske krajiny, ale predovšetkým aby sa zabránilo možnosti obchodovania s orgánmi. Život na dialýze je zachránený život, ale z hľadiska kvality je neúplný. Dokážete sa do toho vcítiť? A viete si predstaviť, čo by niekto dal za funkčnú obličku?

Môžete ho získať, ak niekoho zabijete a ponúknete mu obličku. Právne predpisy tejto možnosti bránia. Nebudem rozoberať ako, ale bolo to celkom úspešné.

Adopcia dieťaťa je komplikovaná záležitosť a žiaľ, sme krajinou s najvyšším počtom miest v detských domovoch (ak sa takému miestu dá hovoriť "domov"). Sú deti, ktoré sú opustené, nechcené, postihnuté a znevýhodnené tým, že sú v takomto zariadení.

Čo je každý žiadateľ o dieťa ochotný dať ako tovar za novorodenca s čistým rodokmeňom? Veľa. A koľko obchodníkov ponúkne sprostredkovanie takejto dohody? Množstvo. Koho by si homosexuálny pár radšej adoptoval? A tu sa otvárajú brány výnosnému nemorálnemu biznisu.

Šofar je šofar a rodina je rodina. Dieťa je jeho produkt, nie tovar!

Český psychiater Honzák: Vláda klame! Nemá pod kontrolou epidémiu, ale občanov
Uznávaný český psychiater Radkin Honzák nastavil zrkadlo českej vláde v Magazíne Plus. Vládni predstavitelia podľa neho klamú a predstierajú, že sú spasitelia, avšak iba „rozflákali“ neuveriteľné sumy, no sami o nič neprišli. Čítať ďalej
05 | 02 | 2021 | Petra Demková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik