Otázka LGBTI? Normálna spoločnosť sa vie s takýmito otázkami hravo vysporiadať, tvrdí hračkárstvo Dráčik
26 | 10 | 2022 I Tibor Malý

Doslova davové šialenstvo, ktoré sa rozpútalo po nezmyselnej a brutálnej vražde dvoch členov LGBTI komunity, ktoré polícia vyhodnotila ako teroristický čin, sa prenieslo prakticky do celej spoločnosti. Dôkazom toho je aj reakcia predajne s hračkami Dráčik, ktorá na to celé zareagovala v komentári na svojej oficiálnej stránke. 

Smrť Juraja († 27) a Matúša († 23), ktorých pred pár dňami pred bratislavským barom Tepláreň doslova popravil 19-ročný Juraj Krajčík stále rezonuje Slovenskom, ktoré opäť polarizovala. Politici sa najskôr postavili za zvýšenie práv LGBTI komunity, potom ale zákon o zlepšení ich života u nás v parlamente neposunuli do ďalšieho čítania. K LGBTI komunite sa už verejne prihlásili viacerí, ktorí to doteraz tajili, ba zvyšujú sa tlaky aj na ostatných, aby sa k tejto komunite nebáli prihlásiť, ak to oni sami tak cítia. Do verejnej diskusie sa zapojil i veľkoobchod s hračkami Dráčik, ktorý na svojej stránke vysvetľuje „pravý význam nezmyslov LGBT3, BEMELEM a podobne“.

Pre niekoho je to príležitosť na predvádzanie sa

„Sú to nástroje na vytváranie napätia v spoločnosti. V drvivej väčšine nejde o žiadnu úprimnú snahu niekomu v niečom pomôcť. Normálna spoločnosť sa vie s takýmito otázkami hravo vysporiadať,“ píše v úvode Dráčik, podľa ktorého je to živná pôda na realizáciu rôznych úchyliek ega, s čím iniciátor vo svojom pláne, prirodzene, počíta. „Čím je spoločnosť nezdravšia, tým sa tieto zhubné vplyvy viac eskalujú, až dochádza k chaosu a sociálnemu výbuchu.

Znechutená Belousovová: Pani prezidentka, vy si morálku ani len do úst neberte!
Anna Belousovová na sociálnej sieti už po niekoľký krát poukázala na pokrytectvo prezidentky SR Zuzany Čaputovej. Tentoraz v súvislosti s LGBT+ komunitou. Dve fotografie, jedna žena a jedno slovo Prvá fotografia zachytáva uplakanú prezidentku... Čítať ďalej
26 | 10 | 2022 | Eka Balašková

„Pre niekoho je to príležitosť na predvádzanie sa, riešenie komplexov, inému živná pôda pre vytváranie konfliktov, konfrontácie, provokácie, anarchiu, extravaganciu, povyšovanie sa, ponižovanie niekoho, odsudzovanie, rozklad spoločnosti,“ píše ďalej Dráčik.

Problémy vieme riešiť v súlade s morálkou, zákonom

A aké je jeho záverečné zhrnutie? „Zdravý rozum našej spoločnosti neumožní zvyšovanie napätia, ani žiadne konfrontácie. Jednotlivé otázky a problémy vieme riešiť v súlade s morálkou, zákonom a ľudskými právami všetkých,“ prízvukuje Dráčik, podľa ktorého je týmto pre neho táto téma uzavretá a ďakuje verejnosti, že ho už s týmto prestane obťažovať a oni sa môžu venovať skutočnému rozvoju a prosperite spoločnosti.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik