Nechutne zarábali na vakcínach, teraz to robia s energiami. Je čas konať!
27 | 10 | 2022 I Tibor Malý

Slováci, ale aj Európania, ktorí majú dobrú pamäť, alebo ktorým ju politici celkom nevymazali, si určite veľmi dobre pamätajú na obdobie „silného“ Covidu a „spasileľných“ neregistrovaných vakcín, ktoré, ako sa ukazuje, nie sú a neboli tým, čo o nich ich propagátori hlásali. Hoci to, čo sa národu usilovali vnútiť nebola celkom pravda, mnohé krajiny ich nakúpili obrovské množstvá, ktoré nemali šanci pri najlepšej vôli minúť. Aj nad týmto  sa zamýšľa v statuse doktor Radoslav Čičala.

Aj Slováci si pamätajú „pravdovravných odborníkov“, ktorí v experimentálnej vakcíne videli nielen „úsmev“, ale i „slobodu“ či nebodaj „zdravie“. Tí, ktorí mali po nich poškodené zdravie, či dokonca zomreli, by o tom vedeli rozprávať svoje. Aké boli „účinné“ svedčí aj to, že napriek tomu, že všetko mali „vyriešiť“ dve dávky, dnes ľudia chodia na štvrtú, ba odporúčané sú ďalšie. Zrejme aj preto ich „zodpovední“ politici nechali nakúpiť miliardy, z ktorých sa dnes milióny, ktorým skončila doba respirácie, vyhadzujú v tichosti do koša. Kto však za takéto mrhanie verejnými financiami bude potrestaný? Túto otázku si položil aj doktor Radoslav Čičala, ktorý bol od začiatku proti experimentálnym vakcínam a odporúčal radšej inú formu liečby, vrátane ambulantnej.

Kto podá podnet na Krčméryho a jeho sestru?

„Tak, ako som vyzýval na diskusie s odborníkmi/podvodníkmi počas COVID-u, tak vyzývam aj teraz na diskusie s riaditeľmi a majiteľmi energetických spoločnosti, ktoré parazitujú na obyčajných ľuďoch. Výsledkom ich psychopatických egoistických aktivít je krach množstva firiem, závislosti, samovraždy, depresie, rozpady rodín len preto, že nejaký nenažranec nemá stále dosť,“ začína v úvode trochu okľukou Čičala, ktorý ukazuje aj nenažrancov pri doslova drakonických cenách energií a zároveň vyzýva na diskusie s riaditeľmi, či už priamo v energetických podnikoch, alebo pred ich domami. „Je čas konať. Táranie v rôznych reláciách, tárania právnikov čo treba robiť, tieto táraniny už nemôžu nikoho zaujímať,“ pridáva lekár.

Žiaden mýtus, ani konšpirácia. To títo nás zdierajú z kože!
Mnohé deti, ale aj rodičia, určite poznajú riekanku „Ide zima ide mráz, kam sa vtáčik, kam schováš?“ Nuž a presne rovnaká sa dá použiť aj na ľudí pred budúcou zimou. Vysoké ceny energií, plynu aj dreva totiž pripravia mnohým veľmi krušné chvíle.... Čítať ďalej
28 | 08 | 2022 | Tibor Malý

Čas sa podľa Čičalu kráti a tak, ako sa podarilo odhaliť podvodníka Krčmerýho a jeho sestru na čele Pfizeru pre Česko a Slovensko, tak je potrebné konať aj teraz. „Pýtam sa právnikov ako pani Lašáková, Harabin, Fico, Kaliňák, Burdyová a iní, prečo ste nepodali podnet alebo trestné oznámenie na prešetrenie podozrenia z korupcie a páchania iných závažných trestných činov lekárom Krčmérym, ktorý mohol konať nie v prospech verejného záujmu a občanov, ale v prospech firmy Pfizer a jeho sestry?“ pokračuje nekompromisne lekár a dodáva, že sa nakúpili milióny vakcín, ktoré sa ale budú vyhadzovať.

Odhodlaný jednotlivec dokáže viac ako desaťtisícový dav. „Slováci, nebojte sa!“ burcuje doktor Čičala
Osud Slovenska nie je ľahostajný mnohým jeho občanom, ktorým nie je jedno čo sa teraz u nás deje. Jedným z nich je i lekár psychiater Radoslav Čičala, ktorý sa už nie raz zapojil do hodnotenia situácie u nás, ba kriticky poukázal aj na to, čo sa... Čítať ďalej
27 | 08 | 2022 | Tibor Malý

„Ide o obrovskú škodu na verejných financiách. Manipulovanie a zavádzanie verejnosti osobami ako bol Vladimír Krčméry mohlo viesť k závažnému poškodeniu zdravia množstva občanov. Ich aktivity namiesto pokoja populáciu strašili a u mnohých spôsobili nielen psychosomatické problémy. Je čas konať a nie čakať, že to urobí niekto,“ prízvukuje doktor Radoslav Čičala, ktorý sa zároveň pýta, či mu pomôže niekto z právnikov. „Kto pomôže/zorganizuje protest pred riaditeľmi/majiteľmi energetických spoločností?“ končí svoj status Radoslav Čičala, ktorý sa aj teraz stavia na stranu obyčajných ľudí, ktorí sú znovu klamaní, a na ktorých niekto opäť nechutne zarába.