Murín o teroristickom útoku: Jediná ZUZANA, čo nám ostala na obranu, je tá v prezidentskom paláci!
20 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Kvôli streľbe na Zámockej ulici v Bratislave zasadala Rada obrany štátu, aby s hrôzou konštatovala, že potom, čo sme všetky Zuzany poslali na Ukrajinu, jediná, čo nám ostala, je tá v prezidentskom paláci! Upozornil na to vo svojom mierne ironickom statuse spisovatel a publicista Gustáv Murín.

Slovenský superpomstiteľ

"Kto uveril ´odhaleniam´ Lipšicovho politického komanda, že 16-ročný chlapec okrem svojho bývalého milenca a jeho nového partnera plánoval VSTAŤ Z MŔTVYCH, aby mohol SÚČASNE zlikvidovať Hegera aj Fica (?!), tiež ale Sulíkovu frajerku Grőhlinga a navrch zničiť jednou ranou americké aj ruské veľvyslanectvo (?!!), ten sa iste nebude čudovať, že v skutočnosti chcel rozpútať III. svetovú vojnu súčasnou likvidáciou Bideta aj Putina, na čo si v posledných rokoch zbieral počas Vianoc hlavičky od prskaviek," hovorí sarkasticky spisovateľ.

Murín pripomenul, že kvôli tomu zasadala Rada obrany štátu, aby s hrôzou konštatovala, že potom, čo sme všetky Zuzany poslali na Ukrajinu, jediná, čo nám ostala, je tá v prezidentskom paláci. "Vstanie z mŕtvych 16-ročného super-pomstiteľa sa vraj očakáva každú chvíľu a preto sa chystá vyhlásenie stanného práva, keď sa celé obyvateľstvo povinne nasťahuje do stanov...," krúti hlavou spisovateľ.

Ďalšia Kuciakiáda? A kedy odstúpi Hamran s Mikulcom?

"Spúšťajú II. Kuciakiádu? Veď Lipšic už je v plnom nasadení a aj Nicholson sa vraj vrátil vypomôcť! Tak prečo neodstúpi šéf Polície, Hamran, že tej tragédii nezabránil? A prečo neodstúpi Mikulec? A prečo neodstúpi celá vláda plná neschopasov, oni nemajú svedomie?" Tieto otázky, ktoré Murín v závere svojho statusu položil, zaujímajú určite mnohých Slovákov.

Ľuboš Blaha: Čaputovská liberálna šou sa rozpadla ako domček z karát
Na zozname strelca zo Zámockej bol premiér Eduard Heger, ale aj exminister Branislav Gröhling či Robert Fico. Ľuboš Blaha najnovšie zistenie okomentoval AJ týmito slovami: "A je to - celá tá čaputovská liberálna šou v kauze Zámocká sa rozpadla ako... Čítať ďalej
19 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik