Murín zatĺkol posledný kliniec do rakvy gaya Ilieva
19 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Moderátor TA3 Rastislav Iliev v priamom prenose zlyhal! Myslí si to spisovatel, publicista a dramatik Gustáv Murín. Vo svojom statuse na sociálnej sieti vytkol moderátorovi, že sa staval za akéhosi "arbitra morálky", čo je pre moderátora z hľadiska jeho práce neprípustné.

Arbiter morálky

"Moderátor TA3 Rastislav Iliev v priamom prenose "hrdinsky" vyhlásil, že je homosexuál. Ja takémuto "hrdinstvu" nerozumiem," uviedol Murín. Dodal, že Ilieva pozná už asi dve desaťročia, keď pôsobil v TV Bratislava, a na spisovateľa pôsobil ako spoľahlivý profesionál. 

"Pričom jeho pohlavná orientácia je jeho SÚKROMNÁ VEC a za celé tie roky som ju ja, a asi aj iní, ani nepostrehli a ani neriešili," prízvukuje Murín.

"Som presvedčený, že moderátor sa NEMÁ odlišovať podľa svojej pohlavnej orientácie, ale má odovzdávať štandardný pracovný výkon. V čom, mimochodom, pán Iliev v danom priamom prenose ZLYHAL," ohodnotil Murín.

A v zápätí aj vysvetlil prečo: "Pretože túto povinnosť štandardnej práce nesplnil, ale naopak sa staval za akéhosi "arbitra morálky", čo mu nijako neprísluší."

Priznanie moderátora TA3: Hlásim sa k LGBTI. Taraba sa vyznal tiež
Moderátor televízie TA3 Rastislav Iliev sa verejne prihlásil k LGBTI+ komunite. Urobil tak v priamom prenose relácie V politike, ktorej hosťami boli György Gyimesi (OĽaNO), Jana Bittó Cigániková (SaS) a Erik Tomáš (Hlas-SD). Taraba tiež reagoval... Čítať ďalej
16 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

Uzavretý KLAN homosexuálov v slovenských médiách

"NO, a keď už bol taký "úprimný" (o čo, predpokladám, nestál nikto ani v štúdiu, ani pri obrazovkách, veď je to jeho OSOBNÁ VEC), prečo nespomenul známu vec, že homosexuáli tvoria v slovenských médiách uzavretý KLAN, ktorý si navzájom prihráva funkcie a pracovné pozície? Prečo sa táto ANOMÁLIA znevýhodňujúca heterosexuálnych pracovníkov médií obchádza mlčaním?" Opýtal sa na záver Murín.

Vyzývam kolegov novinárov, hercov aj politikov - hláste sa ku komunite LGBTI s hrdosťou

Iliev sa verejne prihlásil k LGBTI+ komunite. Urobil tak v priamom prenose relácie V politike, ktorej hosťami boli György Gyimesi (OĽaNO), Jana Bittó Cigániková (SaS) a Erik Tomáš (Hlas-SD). 

 

"Musíme prestať mlčať a musíme dať o sebe vedieť, pretože zlo sa rozpína. Hrdo sa hlásim ku komunite LGBTI a k tomu istému vyzývam aj kolegov novinárov, hercov, ale aj politikov. A nie je ich málo v parlamente,“ povedal v priamom prenose Rastislav Iliev.

Vážne priznanie Igora Matoviča, vyvolalo vážne rozporuplné reakcie
Sexuálna orientácia a prihlásenie sa k nej je to, čo momentálne rezonuje vo verejnom priestore, ktorý v tomto smere rozhýbala úkladná vražda dvoch mladých mužov v Bratislave. Priznanie zverejnil aj Igor Matovič (OĽaNO), minister financií. Reakcie... Čítať ďalej
17 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik