Remišová dostala "nakladačku" od exministra (VIDEO)
15 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Podpredsedníčka vlády a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Veronika Remišová (Za ľudí) a poslanec parlamentu za Smer-SD a exminister financií Ladislav Kamenický sa stretli v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy. Kým diskusia opozičného politika a líderky najmenšej koaličnej strany v prvých minútach prebiehala relatívne pokojne, v závere debaty si už politici riadne skákali do reči.

Obaja diskutujúci sa zaoberali témou streľby v Bratislave. „Otvorene poviem, trošku mi vadí, že táto téma sa tak veľmi politizuje. Ten človek, ktorý to spáchal bol jednoznačne podľa mňa psychicky chorý. Treba asi nechať vyšetriť celú túto záležitosť. Chcel by som upozorniť na to, aby sa tá téma nepolitizovala,“ reagoval bývalý minister.

Rozdeľovanie spoločnosti prišlo s Matovičom

„Poviem otvorene, ja si myslím, že to rozdeľovanie spoločnosti tu nastalo práve príchodom Igora Matoviča do politiky. Stále spomíname môjho straníckeho šéfa, ale ja by som tu mohol rozprávať o tom, ako napríklad niektorí politici označujú demonštrantov ako opice, ako dezolátov a neviem aké všelijaké prívlastky im dávajú. Ja som to osobne vždy odmietal a ja som sa nikdy takto nevyjadroval. Každý, aj politici, každý má svoj podiel viny na všetkom, ale teraz si hovoriť, že kto je tu etalón slušnosti a kto je ten druhý a ukazovať tu na neho prstom, si myslím, že nie je vhodné,“ zdôraznil Kamenický, podľa ktorého sa politizovaním témy vraždy môže spoločnosť ešte viac polarizovať.

Prezidentka svojim totalitným perom podpisuje rozsudok smrti pre demokraciu
Prezidentka stíska v ruke totalitné pero, ktorým podpisuje rozsudky smrti pre demokraciu, právny štát, nezávislosť súdnej moci, ľudské práva a suverenitu Slovenskej republiky. Zuzana Čaputová šíri a toleruje nenávisť, podporuje rozklad právneho... Čítať ďalej
15 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

Šéfka Za ľudí snáď prvýkrát otvorene priznala, že preferencie jej strany sú mizerné. Ešte zaujímavejšie bolo to, akým spôsobom to urobila. „V strane Za ľudí, my toto nerobíme. My sme povedali, že my chceme robiť politiku slušnosti. A ja viem, že nemáme veľa percent, ale ja by som nechcela ani jedno percento, ktoré by bolo postavené na rozdeľovaní a na nenávisti k ostatným,“ vysvetlila politička.

Kamenický udrel

Kamenický označil Remišovú za pomýlenú, pričom jej pripomenul, ako sa sťažovala TV Markíze, že údajne manipulovala hlasovanie počas toho, ako v štúdiou v Záhorskej Bystrici minulú nedeľu debatovala s podpredsedom Ľubošom Blahom.

Rovnako na ňu vytiahol aj známu kauzu Govnet, kedy kvôli jej podozreniam skončilo niekoľko ľudí na istý čas v celách a rovnako Remišovej spomenul aj jej „slávne“ pexeso s údajne toxickými osobami, ktorého súčasťou bol napríklad aj exprezident polície Milan Lučanský, ktorý napokon tragicky zahynul v cele, teda v čase, keď bol v rukách štátu. 

Dnes sa to už NEDÁ vziať späť! Pozrite si TVRDÉ slová Záborskej, Kollára či Matoviča na LGBTI komunitu
Na Slovensku je zvykom, že pri veľkých tragédiách sa politici predháňajú v nápadoch, ako zabrániť niečomu podobnému. Presne to sa stalo aj po dvojnásobnej vražde na Zámockej ulici v Bratislave. K tejto tragédii však nemalou mierou prispeli aj... Čítať ďalej
15 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Témou v diskusnej relácii bolo aj blokovanie parlamentu. Kamenický uviedol, že koalícia sa stále vyhovára na opozíciu, ale tá „má byť zrkadlom pre koalíciu“. Vyjadrili sa i k téme budúcoročného rozpočtu. 

To už bola však diskusia v štádiu, keď sa politici prekrikovali ako baby na trhu, ešteže čas relácie práve vypršal. Prečo si skákali do reči? Nuž Remišová opakovala, že aj opozícia má menšinovej vláde povinnosť pomáhať (pri hlasovaní v NR SR), aby sa vládna pomoc dostala ľuďom a Kamenický jej zase rázne pripomínal, že je predsa na vláde, aby vládla a nie na opozícii. A ak to nedokážu, nech to v koalícii zabalia a odídu od pomyselného koryta.

Prezidentka SR a zapredané liberálne médiá: Hanbite sa!
Stredajšia tragédia, pri ktorej vyhasli dva nevinné ľudské životy rukou krutého páchateľa slúži len na vytĺkanie politického kapitálu liberálov. Ich jediným cieľom je rozpútať mediálny lynč voči akýmkoľvek politickým oponentom. Terčom útoku... Čítať ďalej
14 | 10 | 2022 | Emanuel Orban

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik