Nový boj na politickej scéne! Sulík dostal nálepku politického hlupáka
14 | 10 | 2022 I Ivan Mihale

S Robertom Ficom rokovať o predčasných voľbách rokovať určite nebudeme. Vyhlásil to predseda SaS Richard Sulík. Robert Fico zareagoval a napísal, že na Slovensku je ťažko nájsť väčšieho politického hlupáka, ako je Sulík.

Liberáli odkryli karty

"So stranou Smer či kotlebovcami určite nepovedieme žiadne rokovanie o predčasných voľbách," uviedol podpredseda SaS Branislav Gröhling. Zaroveň doplnil, že na takéto rokovanie nevidí SaS dôvod doplnil a rokovať nebudú s Robertom Ficom, Marianom Kotlebom ani Milanom Mazurekom.

SaS v súvislosti s konaním predčasných volieb poukazuje na potrebu zmeny Ústavy SR. Novela ústavy je v parlamente. SaS by podporila v druhom čítaní tú z dielne Sme rodina, ak by bol akceptovaný pozmeňujúci návrh SaS. "Odmietame však podporiť návrh, ktorý predložil Tomáš Taraba z kandidátky ĽSNS. Je teda zrejmé, že zmena ústavy na vypísanie predčasných volieb tak potrebuje v prvom rade zhodu medzi demokratickými stranami. Na to však určite nepotrebujeme rokovať s Robertom Ficom," uzavrel predseda SaS Richard Sulík.

Tvrdý status Fica

"Ťažko na Slovensku nájsť väčšieho politického hlupáka, ako je Sulík." Začína ostro svoj status na sociálnej sieti predseda strany Smer-SD Robert Fico a vysvetľuje prečo.

Zdroj: FB Robert Fico

"Najprv kvôli Matovičovi odíde z vlády, len aby ju potom podporoval z opozície!

V SaS nevie pravá ruka, čo robí ľavá. Ešte pred pár dňami chcel Sulík rokovať so stranou SMER - SD o predčasných voľbách, ale po dvoch fackách od Dostála a Cigánikovej na poslaneckom klube, sa zaradil do šíku podporovateľov Matoviča a Hegera.Sulík dnes potvrdil, že bude vládu podporovať do 2024 a bude brániť vlastným telom predčasným voľbám, rovnako ako prezidentka.Gratulujem, pán Sulík k Vášmu ďalšiemu detskému politickému výkonu." Uzavrel Fico.

Blaha o tragédii na Zámockej: Prezidentka zase NEZVLÁDLA svoju úlohu!
Vražda dvoch ľudí v Bratislave je obrovská tragédia, ktorú treba ostro odsúdiť. Ale nenávistné reakcie Zuzany Čaputovej a liberálnych médií ukazujú, že sú veľmi podobní tým, ktorých kritizujú - sú opačným extrémom a majú v sebe tú istú dávku... Čítať ďalej
14 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik