Heger sa vyjadril k streľbe. Čitatelia na to: Impotentnejšieho premiéra táto republika ešte nemala!
13 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Premiér Eduard Heger vyjadril na sociálnej sieti úprimnú sústrasť blízkym obetí stredajšej streľby na Zámockej ulici v Bratislave. Jeho vyjadrenia k vražde dvoch mladých ľudí však popudili všetkých jeho čitateľov. Na premiéra hanebný a zbabelý postoj, hovoria.

"Ak hovorím, že Slovensko je slobodná a demokratická krajina, tak to myslím vážne. Je neprípustné, aby sa ktokoľvek kvôli svojmu spôsobu života mal báť o svoj život," napísal premiér.

A zdôraznil veľkým písmom: "VČERAJŠÍ ÚTOK, PRI KTOROM ZOMRELI DVAJA ĽUDIA HRUBO ODSUDZUJEM. ŽIADNA FORMA EXTRÉMIZMU NIE JE PRÍPUSTNÁ."

Tento nemastný-neslaný status však rozčertil čitateľov.

Mimoriadne! Streľba v centre Bratislavy si vyžiadala dvoch mŕtvych, páchateľ na úteku
Streľba v centre Bratislavy si vyžiadala dvoch mŕtvych. TASR to potvrdila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR Alena Krčová. Páchateľ, ktorý mal v stredu večer strieľať na Zámockej ulici, je na úteku. Pre TASR... Čítať ďalej
12 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Útok? Vražda to bola, pán premiér. Vražda. Dvojitá

Jozef: "Na premiéra hanebný a zbabelý postoj. Nechce pomenovať čo sa stalo pravými slovami. Nechce sa postaviť proti vraždiacej nenávisti prejavenej voči menšine. Fakticky sa postavil na druhú stranu."

Lucia: "Útok? Vražda to bola, pán premiér. Vražda. Dvojitá."

Tereza: "Pán Heger, to nebol “útok, pri ktorom zomreli dvaja ľudia”, bol to útok na LGBTI komunitu od sfanatizovaného chlapca. Pomenujte to priamo."

Branislav: "Áno slobodná demokratická krajina, v ktorej sa chodí do väzby za napísanie knihy. Lepší frk som ešte nepočul... Ale verím, že sa toho dožijem, že tu bude sloboda a celá súčasná vláda si odsedí spravodlivé tresty."

Nvotová k vraždám na Zámockej: Gyimesi a spol. Aj vy máte KRV NA RUKÁCH!
Za všetkým sú politici! To si o stredajšej streľbe na Zámockej ulici v Bratislave myslí speváčka Dorota Nvotová. A zašla ešte ďalej. "Tak ako Ficove vyjadrenia na adresu novinárov a jeho dlhodobý lynč prispeli k vražde Jána a Martiny, tak vaše... Čítať ďalej
13 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Vyjadrenie typu: Povedal som, aby sa nepovedalo

Oďo: "Prosim vyškrtnúť slobodná a demokratická.... Včerajšia tragédia je výsledkom ignorácie všetkých nenávistných prejavov voci akéhokoľvek menšine."

Tomas: "Nemalý podieľ na podnecovaní nenávisti (proti menšinám aj iným skupinám) majú aj politici OĽANO ako napr. Matovič alebo Gyimesi."

Kristína: "Čo to je "spôsob života"? A prečo v tomto vyjadrení absentuje akékoľvek pomenovanie problému? Toto je vyjadrenie "povedal som, aby sa nepovedalo" a posolstvo, nieto ešte riešenie žiadne. Bravó."

Branislav: Impotentnejsieho premiéra ako ste Vy, táto republika ešte nemala!

Pri stredajšom útoku na LGBTI bar na Zámockej ulici prišli o život dvaja mladý ľudia. Tretí - barmanka je v nemocnici zranená. Nakoniec zomrel aj útočník.

Polícia našla páchateľa, ktorý strieľal v centre Bratislavy!
Polícia našla páchateľa, ktorý mal v stredu (12. 10.) večer strieľať v Bratislave na Zámockej ulici. Strelca našla mŕtveho. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti. "Môžeme upokojiť verejnosť, že ďalší útok strelca zo Zámockej ulice v... Čítať ďalej
13 | 10 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik