Nvotová opäť mládeži neprístupne: Ty k.k.t! Koľko takých ožratých smeráckych smradov ešte jazdí po našich cestách?
03 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Slovenskom dnes doslova otriasa správa o nočnej jazde opitého vodiča, ktorý na zastávke MHD v Bratislave usmrtil piatich mladých ľudí. Vyjadrila sa k tomu naša politická vrchnosť, vyjadrili sa k tomu policajti, dopravný podnik... A vyjadrila sa k tomu aj speváčka Dorota Nvotová.

Účastníčka nehody?

“Viete kto ja som??!! Hučal na policajtov chvíľu po havárii. Si k.kot”. Odpovedala by som ja. Ďalší “náš” človek. Vykrikoval nech ho nechajú, lebo je smerák," reagovala na sociálnej sieti na tragickú nehodu v centre Bratislavy Nvotová. Jednoznačne preukázala, že má prehľad, keďže citovala slová šoféra.Ten spôsobil pod vplyvom alkoholu smrť piatich mladých ľudí.

Ale Nvotová sa musela očividne nachádzať niekde nablízku nehody, lebo žiaden oficiálny zdroj podobnú informáciu neposkytol.

"Aj keď táto strašná tragédia na oko nemá nič z politikou… zase po nej ostáva smerácka pachuť…Koľko takých namyslených ožratých smeráckych smradov ešte jazdí po našich cestách? Hovädá, ktoré dostali za smero-režimu pocit, že môžu všetko, aj sadnúť za volant pod vplyvom a j.bať si to centrom Bratislavy osemdesiatkou? Môžu všetko, lebo sú “naši ľudia”?" Rozohnila sa speváčka.

Podľa posledných údajov polície síce vodič podstatne osemdesiatku prekročil, ale veď Nvotová zas nemusí mať vo všetkom pravdu.

Ako od dalajlámu

"Bodaj by ťa celý život žralo svedomie, budili nočné mory, nech všetci démoni ťa strašia každú minútu tvojho zbytočného života. Nie, neprajem ti smrť. Prajem ti strašné psychycké muky. Čo najdlhšie. Ak teda nejaké svedomie máš," napísala speváčka, ktorú toto správanie iste naučili v nejakom tibetskom chráme.

A nechala čitateľom aj odkaz na záver: "A pre vás všetkých, ktorí si niekedy po dvoch pivkách sadnete za volant, to je dúfam posledná lekcia. Vyhlasujem nulovú toleranciu na kamarátov s touto úchylkou. Keď uvidím, že chcete šoférovať pod vplyvom, trebárs aj z môjho koncertu, volám políciu," uzavrela.

Čaputová z miesta nehody
Slovenskom dnes doslova otriasa správa o nočnej jazde opitého vodiča, ktorý na zastávke MHD v Bratislave usmrtil piatich študentov. Táto tragédia sa dotkla nielen slovenských politikov z celého spektra, ale aj samotnej prezidentky. "Pár slov... Čítať ďalej
03 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik