Čaputová z miesta nehody
03 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Slovenskom dnes doslova otriasa správa o nočnej jazde opitého vodiča, ktorý na zastávke MHD v Bratislave usmrtil piatich študentov. Táto tragédia sa dotkla nielen slovenských politikov z celého spektra, ale aj samotnej prezidentky.

"Pár slov matky, ktorá je toho času prezidentkou:

Sekundy alebo metre delili tých, ktorí zomreli od tých, ktorí prežili. Napadajú nám prirodzené otázky, prečo sa to stalo, prečo práve oni. Viacerí z nich, mladí ľudia, ktorí mali svoje sny, lásky, túžby pred sebou.

Všetci nevinné obete nezodpovednosti. Pripomínajú nám, ako sa v sekunde môže všetko zmeniť. Ako v sekunde môžeme prísť o to najdrahšie. Keď som toto písala, prišla informácia o ďalšej obeti, 21-ročná študentka. Ako jedna z mojich dcér.

Vážení príbuzní a blízki obetí, myšlienkami sme blízko pri vás, i keď to vašu bolesť zrejme nezmierni. Vy, ktorí ste zranení, veríme vo vaše skoré uzdravenie," uviedla Zuzana Čaputová na sociálnej sieti.

Slovenských politikov spojila tragédia v Bratislave
Slovenskom dnes doslova otriasa správa o nočnej jazde opitého vodiča, ktorý na zastávke MHD zrazil čakajúcich študentov. Táto tragédia sa dotkla aj slovenských politických špičiek. Prinášame vyjadrenia niektorých z nich. Juraj Šeliga (Za... Čítať ďalej
03 | 10 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik