Mazurek poslancom OĽaNO: Dovidenia sektári!
29 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Toto je nádherná chvíľka. Dovidenia sektári. Váš líder Charles Manson dohovoril a jeho rodinka odchádza preč. Šťastní, spokojní, s úsmevmi, argumenty vás nezaujímajú. Slovensko je zrejme pod vašim vedením vedené absolútne fantasticky, môžete spokojne odísť ako jedna banda hlupáčikov, pod vedením Igora Matoviča. Buďte na seba hrdí. Buďte na seba hrdí, buďte na seba hrdí pred všetkými občanmi Slovenskej republiky, ktorí práve teraz vidia, ako poslanci OĽaNO odchádzajú zo sály, lebo nie sú schopní počúvať opozičné argumenty." Citát Milan Mazurek - Republika.

Poslanci za OĽANO odišli z rokovacej sály Národnej rady (NR) SR počas diskusie o návrhu na odvolanie ministra financií Igora Matoviča (OĽANO). Urobili tak po jeho viac ako hodinovom vystúpení, v ktorého závere vyzval SaS, aby urobila krok späť a ustúpila od osobnej nenávisti.

"Matovič sa do sály prišiel obhajovať. Vyplakal sa, všetkých unudil a obvinil každého okolo seba. Je vraj hrdý na celoplošné testovania, momky, aj lotérie. Len nikto ho chudáka nepochopil. Nie je mysliteľné ho už ďalej nechať vo funkcii. Máme jedinečnú možnosť ho odvolať. Je nás 76, len nikto z opozície nesmie zradiť," zdôrazňuje na sociálnej sieti Milan Mazurek (Republika), poslanec NR SR.

Beňová: Zlyháva celá koalícia! Je čas na vyslovenie nedôvery vláde
Nie je len ministrom financií a expremiérom, je aj predsedom OĽaNO. To je ďalší dôvod, pre ktorý by mal predseda vlády spojiť toto hlasovanie s vyslovením dôvery celej vláde a teda de facto celej koalícii. Týmito slovami sa ku odvolávaniu ministra... Čítať ďalej
29 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

"Zbabelci a úbožiaci," odkázal im Milan Mazurek . Republika

"Zbabelci a úbožiaci, to je celý obraz a presne je to obraz, ktorý zodpovedá ich lídrovi, ktorý tu predvádzal hlúpe, trápne a úbohé vystúpenie. Rozhodol sa vymeniť svoj klasický štýl psychopata za štýl zmierlivého učiteľa, ktorý všetkým vlastne vysvetlí, že za všetko zlé na Slovensko môže zase len niekto iný a on trpiteľ dokonca ešte aj očkovaciu lotériu urobil tak strašne dobre, len ho zase nikto z tých hlúpych Slovákov nepochopil," komentoval Mazurek odchod poslancov OĽaNO z NR SR. 

"On by mal vládnuť inému národu, lebo to je podľa neho riešenie. Nikto ho nechápe, nikto ho nemá rád. Riešenie pre Igora Matoviča by bolo vymeniť národ. Nájsť taký národ na svete, ktorý by ho chápal. Len neviem, či na takej planéte taký národ je. To je ten problém. Je nemysliteľné, aby niekto tohto blázna udržiaval vo funkcii. Veď to nie je normálne, čo predvádza," skonštatoval Milan Mazurek v pléne NR SR.

Melicher o Mikulcovi: Miesto riešenia utečeneckej krízy, prihrával zákazky NAŠIM ľuďom
Česko a Rakúsko zaviedli kontroly na hraniciach so Slovenskom. "Do tejto situácie sme sa nemuseli dostať, ak by sme mali na Slovensku vládu, pre ktorú nie je štát len dojnou kravou na prihrávanie tučných zákaziek pre svojich kamošov," vysvetlil... Čítať ďalej
29 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik