Domýlený celý Biely dom! Po Bidenovi obrovské FAUX PAS Harrisovej
29 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Ak je týždeň v politike dlhý čas, 24 hodín sa môže zdať ako večnosť, najmä keď je viceprezidentka Spojených štátov zmätená v základných historických faktoch, píše portál Breitbart. Harrisová vychválila silné spojenectvo so Severnou Kóreou!

Zmätený Biely dom

Americká viceprezidentka Kamala Harrisová tento štvrtok bohato okorenila, keď svoju štvordňovú cestu po Ázii ukončila cestou do demilitarizovanej zóny (DMZ) rozdeľujúcej Kórejský polostrov. Počas zastávky zmiatla všetkých tvrdením, že Spojené štáty majú „silné spojenectvo“ so „Severnou Kóreou“.

KAMALA HARRIS: "Spojené štáty zdieľajú veľmi dôležitý vzťah, ktorým je spojenectvo so Severnou Kóreou. Je to aliancia, ktorá je silná a trvalá," dodala v úmysle odkázať na Kórejskú republiku, čo je oficiálny názov Južnej Kórey.

Na Václaváku viala aj slovenská vlajka a spievala sa aj slovenská hymna (VIDEO)
V Prahe na Václavskom námestí sa v stredu 28.9. opäť demonštrovalo proti vláde Petra Fialu. Protestujúci požadovali jej demisiu a najbližšie chcú požiadať prezidenta Zemana o odvolanie vlády a vyhlásenie predčasných volieb. Akcia, ktorej sa... Čítať ďalej
29 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Biden úplne vedľa

Jej hlúposť sa prejavila sotva 24 hodín po tom, čo bol sám prezident Joe Biden zmätený udalosťami, keď omylom prehovoril v Bielom dome k poslankyni Jackie Walorski (R-IN). „Jackie si tu? Kde je Jackie?" spýtal sa Biden po poďakovaní niekoľkým členom kongresu. "Nemyslel som si, že tu bude," dodal.

Republikánka Jackie Walorski (R-IN)  zomrela v auguste pri tragickej autonehode.

Fox News si všimol chybu Harrisovej, nahlásil viceprezidentku a pokračoval vo svojich správach tým, že priznal podporu USA obrane Južnej Kórey proti čoraz agresívnejšej severokórejskej vláde.

Odhalené: 5 000 prázdnych „letov duchov“! TOTO je to šetrenie?
A ďalších 35 000 letov bolo prevádzkovaných takmer prázdnych. Aktivisti v oblasti klímy označili odhalenia za „šokujúce“, informuje Guardian "Úsporné" lety duchov Od roku 2019 priletelo na britské letiská alebo z nich viac ako 5 000 úplne... Čítať ďalej
29 | 09 | 2022 | Diana Zaťková
 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik