Podľa politológa je Taraba lacná neviestka
28 | 09 | 2022 I Alica Kočišová

"Tomáš Taraba ako lacná neviestka konzervativizmu. Veľmi túži byť dôležitým a najmä opať poslancom. Jeho schopnosť opakovane si protirečiť v rámci jedného rozhovoru, obsahová prázdnota jeho politických postojov a podlizovanie každému, o kom je presvedčený, že mu pomôže pokračovať v "parlamentnej misii", sú tragikomickým odrazom slovenskej konzervatívnej politiky v post-pravdovej dobe."

Týmito slovami okomentoval vo svojom príspevku na sociálnej sieti vyjadrenia Tomáša Tarabu (Život NS) politológ Jozef Lenč.

Sulík "nenakúpil predčasné voľby"

Lenč reagoval na rozhovor uverejnený v konzervatívnom denníku Postoj, v ktorom sa Taraba vyjadril k rôznym aspektoch jeho politického fungovania. Z rozhovoru vyzdvihol niekoľko vyjadrení, na základe ktorých Tarabu zadefinoval ako "lacnú neviestku konzervativizmu". Lenč kritizuje Tarabove vyjadrenia, podľa ktorých je šanca odvolať Igora Matoviča nulová, ale podľa Lenča Taraba súčasne dodáva, že je to vina Richarda Sulíka, lebo "nenakúpil predčasné voľby".

Nicholsonová si pomudrovala z Bruselu. Stačí naozaj iba TOTO?!
"NEBOJTE SA. NIE JE TO AŽ TAKÉ ZLOŽITÉ." Začala svoj príspevok europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová. Tá sa svojimi hrejivými slovami pokúša stimulovať strach ľudí pred prichádzajúcou zimou. Bezpečnosť, zdražovanie, chudoba, či nestabilita vlády... Čítať ďalej
28 | 09 | 2022 | Ivan Mihale

S Ficom má "prieniky"

Taraba sa v rozhovore vyjadril, že strana Sme rodina mu je bližšia ako strana Smer a dodal: „S Borisom Kollárom máme podobný štýl komunikácie, rozumieme si aj ľudsky."  K tomuto zareagoval politológ slovami: "Zo strán, na chrbte ktorých by sa vedel (chcel) opäť dostať do parlamentu je mu bližšia Sme rodina, než Smer a to preto, že Boris je úprimnejší konzervatívec, než Robert Fico, ktorého nepovažuje za mafiána a má s ním "prieniky pri národných témach či ochrane zdravého rozumu."

V rozhovore odznelo viacero vyjadrení, ktoré politológ vo svojom statuse ešte kriticky vyzdvihol.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik