Karol Lovaš: Slovensko sa stáva synonymom babráctva a neúspechu
27 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Čo na to Slovensko? Polícia Českej republiky začne od polnoci zo stredy na štvrtok vykonávať kontroly po celej dĺžke štátnej hranice so Slovenskom. Presne na 27 bývalých hraničných priechodoch. Tie zahŕňajú 17 cestných priechodov, sedem železničných a tri riečne, upozorňuje na sociálnej sieti Karol Lovaš.

Bývalý politický reportér a moderátorom a v súčasnosti kňaz a spisovateľ Karol Lovaš krúti neveriacky hlavou. "Česká republika obnovuje, zatiaľ na 10 dní, hraničné kontroly so Slovenskou republikou. Dôvod? Organizovaný zločin v podobe nelegálneho prevádzačstva," vysvetľuje kňaz pôsobiaci v Česku.

A dodáva, že podľa českého ministra vnútra Víta Rakúšana narástla medziročne nelegálna migrácia o 1200%!

AKTUALIZOVANÉ o vyjadrenie SEPS! Chystá sa štátna žúrka za 130 tisíc eur z našich daní!(VIDEO)
Vo štvrtok sa chystá štátna žúrka za 130 000 eur z našich daní! Upozorňuje na to Martin Dorčák zo strany Hlas - SD. "Viete o tom, že v našich účtoch za elektrinu sa každý jeden z nás skladá na obrovskú žúrku zamestnancov štátnej energetickej firmy... Čítať ďalej
27 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Čo na to Slovenská republika?

"Zaujíma vôbec niekoho na Slovensku, že od polnoci zo stredy na štvrtok, budeme mať na hraničných priechodoch s našim západným susedom kontroly?," pýta sa Lovaš.

Slovensko sa podľa neho stáva synonymom babráctva a neúspechu. V každom ohľade. Ak to pôjde takto ďalej, zo Slovenska nezostane veľa, hovorí.

"Koľká symbolika v znovuobnovení kontrol na hraniciach do Českej republiky. Mal by si to niekto všimnúť aj na Slovensku. Alebo ešte stále riešime "dívčí válku" Tabák - Cigánikovej?"

"Ako Slovák sa hanbím za to, čo predvádzajú slovenskí politici, zatiaľ čo sa štát beznádejne rozpadá," uzavrel svoj status Lovaš.

Pellegrini obvilil Hegera a Matoviča: Samé lži! Vaša pomoc dôchodcom je čistým výsmechom
Pomoc dôchodcom, ktorú dnes s veľkou pompou ohlásila vládna koalícia, je čistým výsmechom priamo do tváre seniorov. Skonštatoval to na sociálnej sieti líder Hlasu - SD Peter Pellegrini. Jediné peniaze, ktoré im Matovič s Hegerom núkajú ako pomoc,... Čítať ďalej
26 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik