Bašternáka nezdolala ani basa: Biedou určite netrpí!
27 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Zle sa rozhodne nemá! Bývalý podnikateľ s blízkymi väzbami na politikov Ladislav Bašternák (49) vyšiel koncom januára podmienečne spoza mreží. Za daňový podvod si odsedel necelé tri roky. Dnes každé ráno vyváža dcéru do súkromnej školy v Bratislave, kde sa ročné školné šplhá k 15-tisíc eurám, píše Plus7Dní.

Biedou netrpí 

Bašternák si vždy dopriaval luxusný život. Vlastnil niekoľko luxusných nehnuteľností, áut či iných doplnkov, ktoré sa vyznačovali astronomickými cenovkami. 

A zdá sa, že jeho životný štandard neohrozil ani pobyt vo väzení. Fotoreportér PLUS 7 DNÍ ho zastihol pred pár dňami pri bratislavskom Horskom parku. Mal namierené do privátnej školy, kde sa to každé ráno hemží prominentnými rodičmi a luxusnými limuzínami.

AKTUALIZOVANÉ o vyjadrenie SEPS! Chystá sa štátna žúrka za 130 tisíc eur z našich daní!(VIDEO)
Vo štvrtok sa chystá štátna žúrka za 130 000 eur z našich daní! Upozorňuje na to Martin Dorčák zo strany Hlas - SD. "Viete o tom, že v našich účtoch za elektrinu sa každý jeden z nás skladá na obrovskú žúrku zamestnancov štátnej energetickej firmy... Čítať ďalej
27 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Pred školou zaparkoval čierny Mercedes SUV, ktorého cena sa začína na sume 60-tisíc eur, a vystúpil z neho Bašternák,ktorý každé ráno vodí na Cam­bridge International School dcéru. 

Svojej povesti neostal nič dlžný. Na nohách mal sandále svojej obľúbenej značky Hermès za 560 eur a čierne tričko s potlačou známych štvorcov sa nápadné podobá tomu od francúzskej módnej značky Louis Vuitton, kde stojí podobný kúsok 490 eur. Okrem toho sa mu na ruke ligotali mohutné zlaté hodinky z jeho slávnej zbierky.

Nový nápadník Ivany Gottovej. Kto dokáže nahradiť Božského Káju?
Nie je to žiadna nová tvár. Už za života Karla Gotta pomáhal jemu, aj jeho rodine. Kto je Leon Tsoukernik? Starý známy Roky sa priatelil s Gottovou rodinou a bezprostredne po smrti Karla Gotta poskytol vdove Ivane a jej dcéram Charlotte (16) a... Čítať ďalej
26 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

V dobrej spoločnosti

V elitnej škole Cambridge sa deti za nemalé peniaze vzdelávajú podľa zahraničných učebných osnov, na hodinách rozprávajú výhradne po anglicky a stráži ich kamerový systém. Privátnu školu navštevujú okrem Bašternákovej dcéry deti známych prominentov, napríklad dcéra Borisa Kollára a Petry Krištúfkovej či dcéra milionára Patrika Tkáča.

Do rovnakej školy chodia aj potomkovia bývalého predsedu Krajského súdu v Bratislave Ľuboša Sádovského, sudkyne Andrey Haitovej, známej z Kočnerovej Threemy, či bývalého šéfa Slovenskej informačnej služby Jána Valka.

Čo tvrdí moderný britský Nostradamus
Predpovede britského „proroka“. Moderný NOSTRADAMUS - Craig Parker - o najbližšej svetovej budúcnoti. Craig Hamilton-Parker je britský jasnovidec, známy v tlači ako „prorok skazy“, ktorý sa preslávil svojimi predpoveďami, týkajúcimi sa Brexitu a... Čítať ďalej
25 | 09 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik