Čo tvrdí moderný britský Nostradamus
25 | 09 | 2022 I Milan Laca

Predpovede britského „proroka“. Moderný NOSTRADAMUS - Craig Parker - o najbližšej svetovej budúcnoti.

Craig Hamilton-Parker je britský jasnovidec, známy v tlači ako „prorok skazy“, ktorý sa preslávil svojimi predpoveďami, týkajúcimi sa Brexitu a zvolenia Donalda Trumpa. V roku 2017 varoval, že pandémia zničí svet.

O vojne

Parker povedal, že konflikt medzi Ruskom a Ukrajinou neprerastie do tretej svetovej vojny. To však bude mať obrovský vplyv na svetovú ekonomiku a povedie to k reštrukturalizácii svetového poriadku. Konflikt bude trvať 18 mesiacov.

Svetová ekonomika

Parker predpovedá, že americká ekonomika sa prakticky zrúti. Obchod s Čínou sa ešte viac zníži. Svet bude čeliť globálnemu nedostatku potravín. Čo sa týka globálnej ekonomiky, Parker verí, že inflácia bude najväčšou svetovou ekonomickou nočnou morou. Ekonomické otrasy potrvajú do roku 2025.

Po Maďarsku už aj Poľsko: JE TOTO Európa, akú chceme?
Je toto Európa, akú chceme? ... Že eurokrati v Bruseli diktujú, aká má byť vláda? Toto sa verejne pýta poľský premiér Mateusz Morawiecki. Označil za „škandalózne“ vyjadrenia predsedníčky Európskej komisie Ursuly von der Leyenovej, že EÚ má... Čítať ďalej
25 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Globálna politika

Joe Biden svoje funkčné obdobie nedokončí, ale bude nahradený. Je pravda, že bude odstránený zo zdravotných dôvodov, no v skutočnosti pôjde o prevrat v jeho vlastnej strane. Povedal, že v Republikánskej strane vidí novú politickú hviezdu, veľmi mocnú černošku, ktorá plne podporuje Trumpa. 

Bude spolupracovať s Trumpom v Bielom dome a bude mať obrovskú moc. V Brazílii dôjde k prevratu a prezidenta Brazílie zvrhne armáda. Kim Čong-un bude vykazovať známky zhoršujúceho sa zdravia a čoskoro bude zvrhnutý. Európska únia sa rozpadá. Dánsko má byť po Veľkej Británii ďalšou krajinou, ktorá opustí Európu, zatiaľ čo Poľsko a Maďarsko zvažujú odtrhnutie.

Epidémia

Parker verí, že vírus neskončí v roku 2022 a bude naďalej žiť s ľuďmi. Straty sa budú postupne znižovať. Myslí si, že to bude pokračovať až do roku 2025.

Blaha odkazuje koalícii: Chcelo by to predčasné voľby. Veď sa nám tu do roku 2024 aj pozabíjate!
Slunce, seno a pár facek - v hlavnej úlohe Tabák a Cigániková. Poslankyňa Tabák na koncerte fyzicky napadla poslankyňu SaS Cigánikovú, ktorú nedávno nazvala tepšou. To nevymyslíš, to je strašná hanba! Skonštatoval to na sociálnej sieti Telegram... Čítať ďalej
25 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

O britskej kráľovskej rodine

Parker hovorí, že kráľovná má zdravotné problémy. Verejne o tom však nehovorí. Do konca roku 2022 už Spojené kráľovstvo nebude mať kráľovnú, ale dvornú dámu kráľovskej rodiny. Princ Charles bude korunovaný za kráľa. Jeho vláda by však bola krátkodobá. Keď bude Charles korunovaný, bude na Meghan a Harryho oveľa tvrdší. Harry a Meghan sa nakoniec rozvedú.

Vojny a konflikty

Konflikt medzi Čínou a Západom je čoraz vážnejší. Situácia v Taiwanskom prielive je čoraz napätejšia a Čína zaútočí na Taiwan. Parker o tom hovoril už pred dvoma rokmi. Čínsko-indický hraničný konflikt bude pokračovať. Rozvoj Indie nakoniec prekoná rozvoj Číny. Japonsko vyvíja nadzvukové rakety, takže budú vážne preteky v zbrojení.

Dobrý koniec?

Nakoniec Parker povedal: „V roku 2024 sa uskutoční dôležitá udalosť. V tomto roku dosiahnu Východ a Západ rovnováhu a vzájomnú dohodu.

Aké proroctvá zanechal svetu stredovek? Nepotešia vás
Obrovské balvany sa objavili z vody, stredoveké proroctvá. Európania tento rok videli „hladné kamene“. V stredoveku boli predzvesťou sucha, ktoré sa v tých časoch považovalo za skutočný koniec sveta. Boli aj iné zlé znamenia. Dokonca aj... Čítať ďalej
17 | 09 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik