Nový nápadník Ivany Gottovej. Kto dokáže nahradiť Božského Káju?
26 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Nie je to žiadna nová tvár. Už za života Karla Gotta pomáhal jemu, aj jeho rodine. Kto je Leon Tsoukernik?

Starý známy

Roky sa priatelil s Gottovou rodinou a bezprostredne po smrti Karla Gotta poskytol vdove Ivane a jej dcéram Charlotte (16) a Nelly (14) útočisko. Práve vtedy, keď okolie Gottovej vily Bertranky okupovali davy Karlových smútiacich fanúšikov. Reč je o kráľovi kasín Leonovi Tsoukernikovi (48), píše Báječná žena.

Leon Tsoukernik je český podnikateľ zo židovskej rodiny narodený v Rusku, pokrový hráč, majiteľ reťazca kasín a bývalý obchodník so starožitnosťami. Pomáhal Gottovi aj na sklonku jeho života. Napríklad mu poskytol súkromné lietadlo, ktoré prepravilo Karla Gotta s rodinou na poslednú spoločnú dovolenku na Sardínii. 

Tabák vracia úder: Kolegyňu Cigánikovú posiela na test na drogy a odporúča terapeuta
Piatková barová bitka dvoch poslankýň parlamentu vo verejnosti vyvolala veľkú odozvu. Ako to teda bolo? O incidente pre Nový čas prehovorila aj Romana Tabák (Sme rodina) Svoju verziu však má aj Janka Bittó Cigániková (SaS). No a incident si všimli... Čítať ďalej
25 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Obrovský luxus

Po smrti zlatého slávika Tsoukernik helikoptérou prepravil Ivanu Gottovú s dcérami na jeho luxusné panstvo. A Tsoukernik je skutočne bohatý. Pred nedávnom v jeho panstve nakrúcal Michal David klip k piesni Dávno vím, ktorú naspieval spolu s Janom Bendigom. A je to obrovský luxus.

Tsoukernik udržiava kontakty s Gottovou rodinou aj po spevákovej smrti. Ivane Gottovej napríklad robil spoločnosť na oslave 80. narodenín hitmakera Karla Vagnera, či pri stretnutí s ukrajinskými utečencami v Mariánskych Lázňach.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik