O post primátora Topoľčian má záujem päť kandidátov
26 | 09 | 2022 I Ivan Mihale

O post primátora Topoľčian zabojujú v jesenných komunálnych voľbách piati kandidáti. Dvaja z nich kandidujú ako nezávislí, traja sú nominantmi politických strán a hnutí. Zoznam kandidátov zverejnila radnica na svojej webovej stránke.

O primátorský post sa uchádzajú živnostník Peter Baláž (Hlas-SD), riaditeľka základnej školy Mária Bezáková (Republika), živnostník Jozef Dobrotka (Národná koalícia/nezávislí kandidáti), súčasná primátorka Topoľčian Alexandra Gieciová (nezávislá kandidátka) a lekár Igor Hupka (nezávislý kandidát).

Mestské zastupiteľstvo v Topoľčanoch bude mať 21 poslancov. Nových poslancov budú občania voliť v šiestich volebných obvodoch. Vyberať si budú zo 102 kandidátov, 20 z nich sa o post poslanca uchádzajú ako nezávislí a 82 je kandidátov politických strán, hnutí a koalícií.

Kandidát na predsedu BSK Ján Mažgút: Juraja Drobu a Eduarda Hegera spája vodkový biznis
Ján Mažgút, kandidát na predsedu Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) upozornil na Juraja Drobu, svojho protikandidáta a poukázal na to, čo spája Juraja Drobu a Eduarda Hegera. Už v októbri máme možnosť vyhnať OĽaNO a SaS z krajov, miest a... Čítať ďalej
23 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik