Dr. Bukovský: Joe Biden ukončil pandémiu! Šíri americký prezident HOAX?
26 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Joe Biden ako „hlavný svetový epidemiológ a virológ“ ukončil „pandémiu“! V rozhovore na najväčšom americkom autosalóne v Detroite súčasný extrémne ľavicový a progresívny prezident USA Joe Biden oznámil, že „Pandémia skončila.“ Upozornil na to na sociálnej sieti známy lekár Igor Bukovský. Človek by sa aj potešil. Lenže..

Biden to povedal presne takto: „Pandémia skončila. Problém s kovidom máme ešte stále. Ešte stále musíme robiť veľa vecí. Ale pandémia skončila. Ak sa pozriete okolo seba, už nikto nemá (na tvári) masku. Všetci vyzerajú byť v dobrej nálade a tak si myslím, že sa to už zmenilo a myslím si, že tento autosalón je toho výborným príkladom.“

Hurá, jasá Bukovský. Človek by sa aj potešil. Lenže..

1) Médiá „hlavného prúdu“ prepadli panike a usilujú sa vysvetliť, že Mr. Joe Biden to tak nemyslel.

2) „Experti“ na verejné zdravie prepadli panike a usilujú sa presvedčiť verejnosť, že pandémia ešte neskončila a POVINNÉ očkovanie napríklad vybraných štátnych zamestnancov (vojaci, letci a pod.) je nevyhnutné.

3) Všetky „protipandemické opatrenia“ v USA ostávajú v platnosti, vrátane povinnosti očkovania pre vstup do USA (teda, ak nie ste ilegálny imigrant na mexickej hranici, ale slušný Európan, ktorý cestuje lietadlom a nemá v úmysle natrvalo ostať v USA!)

4) Sociálne siete napriek tomu naďalej ponechali tieto jeho vyjadrenia bez cenzúry a bez upozornení a sú verejne dostupné.

Toto naozaj prehnal! Matovič riadne urazil kolegyňu
Cez víkend žilo Slovensko a najmä internet fyzickou potýčkou dvoch poslankýň parlamentu. Do vlasov si skočili Janka Bittó Cigániková a Romana Tabák. Neostalo iba pri pobavení verejnosti, na sociálnych sieťach si zgustli i politici. Financmajster... Čítať ďalej
26 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Takže teraz:

1) „Majitelia pravdy“, ktorí ovládajú ľavicové a inak „progresívne“ médiá a sociálne siete majú dilemu, či označiť Mr. Joe Bidena za „hoaxera“ alebo „senilného človeka“. Nechajme ich dusiť sa vo vlastnej šťave, oni si aj tak poradia – ich situačná morálka im určite pomôže.

2) Budeme vychádzať z toho, že politik „ne-epidemiológ“ a „ne-virológ“ sa môže verejne a s dosahom na celý-celučičký svet vyjadrovať k vírusovej pandémií, pretože nikomu z „majiteľov pravdy“ toto neprekáža.

3) Vzhľadom na skutočnosť, že koniec pandémie oznámil najvyšší americký úrad (prezident), treba považovať takéto vyjadrenie za pravdivé, spoľahlivé a záväzné a preto pandémia s názvom COVID-19 skončila a ďalšie „protipandemické opatrenia“ (prinajmenšom v USA) nemajú opodstatnenie ani oporu v zákone.

PS: Alebo treba verejne pripustiť, že súčasný americký prezident šíri „hoaxy“ a nie je mentálne spôsobilý zastávať svoj úrad. A potom treba vážne pripustiť aj otázku, či to isté hodnotenie neplatí aj v súvislosti so všetkými jeho (proti)ekologickými, (proti)spoločenskými, (proti)inflačnými, (proti)rasistickými a (anti)demokratickými vyjadreniami, opatreniami a zákonmi, uzavrel Bukovský svoj status.

Zuzana Dolinková: Kvôli neschopnosti premiéra skolabuje zdravotníctvo
Zuzana Dolinková, podpredsedníčka strany Hlas-SD, pred niekoľkými dňami reagovala na návrh na zvyšovanie platov zdravotníkov, ktorý vláda schválila. Premiér Heger by sa mal podľa jej slov hanbiť za to, že on síce doteraz zjavný problém neriešil,... Čítať ďalej
26 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik