Toto naozaj prehnal! Matovič riadne urazil kolegyňu
26 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Cez víkend žilo Slovensko a najmä internet fyzickou potýčkou dvoch poslankýň parlamentu. Do vlasov si skočili Janka Bittó Cigániková a Romana Tabák. Neostalo iba pri pobavení verejnosti, na sociálnych sieťach si zgustli i politici. Financmajster Igor Matovič dal však ako jediný jednoznačne vedieť, komu držal päste.

Zatiaľ čo líderka Za ľudí Veronika Remišová trápny incident ako sa patrí odsúdila, poslanec za OĽaNO Peter Kremský zašiel ešte ďalej. "Bitkárky, vzdajte sa mandátu, robíte len hanbu. Toto je naozaj pod úroveň," uviedol na sociálnej sieti žiadosť o ukončenie pôsobenia v parlamente.

Opozičný poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha tento "ring voľný" prirovnal k filmovej komédii Slunce, seno a pár facek. "Poprosíme o predčasné voľby, milí naši pravičiari, lebo do 2024 sa aj pozabíjate. Pre vaše dobro," skonštatoval.

Klamárka Cigániková

Ku incidentu sa rozhodol vyjadriť aj bývalý premiér a minister financií Igor Matovič. Status, vzhľadom na bývalú kariéru Romany Tabák, začal nadpisom forehand. Svojej bývalej poslankyne sa zastal. Vraj jediný, kto tu klame, je Jana Bittó Cigániková. 

„Poznám obe. Romana je síce veľakrát naivná, ale nikdy nie klamárka. Jana je zákerná a klame furt," napísal na sociálnej sieti.

Blaha odkazuje koalícii: Chcelo by to predčasné voľby. Veď sa nám tu do roku 2024 aj pozabíjate!
Slunce, seno a pár facek - v hlavnej úlohe Tabák a Cigániková. Poslankyňa Tabák na koncerte fyzicky napadla poslankyňu SaS Cigánikovú, ktorú nedávno nazvala tepšou. To nevymyslíš, to je strašná hanba! Skonštatoval to na sociálnej sieti Telegram... Čítať ďalej
25 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ring voľný

Ako prvá celý incident medializovala v sobotu večer (24.9.) Bittó Cigániková, podľa ktorej išlo najprv len o slovnú výmenu názorov. Neskôr ju však mala druhá poslankyňa začať ťahať za vlasy a fyzicky ju napádať. Celý incident mal začať tým, že Cigániková dala Romane Tabák dole šiltovku, aby všetci videli "aká inteligencia reprezentuje svojich voličov v parlamente". 

Podľa svedka, ktorý si neželal byť menovaný, je situácia zveličená. Po slovnej potýčke a strhnutí šiltovky vraj na Janu Bittó Cigánikovú, Tabák reagovala len "slabšou fackou". Incident si prevzala polícia.

FB/Peter Kremský | Poslankyňa Romana Tabák

Trestné oznámenie aj test na drogy

Situácia nezostane bez dohry. Keďže na druhý deň skončila Cigániková na pohotovosti s opuchnutým lícom a bolesťami hlavy, rozhodla sa podať trestné oznámenie. 

Úder jej však Romana Tabák vrátila. Vraj za ňou bezdôvodne prišla Bittó Cigániková v „nepríčetnom stave“, začala vulgárne nadávať na ňu a jej rodinu a následne došlo ku konfliktu. Bývalá poslankyňa OĽaNO dúfa, že Cigániková podstúpi test na drogy a nájde si dobrého terapeuta.

Tabák vracia úder: Kolegyňu Cigánikovú posiela na test na drogy a odporúča terapeuta
Piatková barová bitka dvoch poslankýň parlamentu vo verejnosti vyvolala veľkú odozvu. Ako to teda bolo? O incidente pre Nový čas prehovorila aj Romana Tabák (Sme rodina) Svoju verziu však má aj Janka Bittó Cigániková (SaS). No a incident si všimli... Čítať ďalej
25 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik