Náš PRACOVITÝ a SILNÝ premiér Heger (VIDEO)
24 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Eduard Heger (OĽaNO) svoju vládu považuje za najlepšiu za 17 rokov a hodnotu svojej práce prirovnáva k hodnote práce lekárov.

K zvýšeniu platov lekárov

"Mnohí lekári majú už dnes vyšší plat ako premiér," upozornil Heger.

"Ja pracujem tristo hodín mesačne. Už dva a pol roka. A som tu, nesťažujem sa," pripomína premiér, ktorý lekárom platy nezávidí, len prirovnáva svoju prácu k tej, ktorú robia lekári.

K výpovediam zdravotníkov

"Keď je tu vláda, ktorá urobila výrazne viac, ako všetky vlády za sedemnásť rokov dokopy, tak si hovorím, či teraz je ten správny čas podávať výpovede a nechať ľudí na holičkách," vyčíta premiér zdravotníkom. Keďže premiér prácu lekárov považuje za poslanie myslí si, že hromadné výpovede nepodajú - nedovolí im to ich svedomie.

O nezávislosti generálneho prokurátora

"Generálny prokurátor, ktorý by mal byť nezávislý, ak reaguje pod vplyvom vlastne ruského veľvyslanca, tak potom akože naozaj sa zamýšľate nad tým, aký je nezávislý," hovorí premiér na adresu Maroša Žilinku.

Silný premiér

Zuzana Kovačič Hanzelová sa premiéra opýta, či sa považuje za silného premiéra. Jeho jednoznačná odpoveď znela:

"Áno."

Pán minister, Boris Kollár na vás zrejme niečo má
Minister Naď potvrdil, že "medzinárodná hanba" je pre neho viac, ako vôľa voličov. Inak sa asi nedá vysvetliť jeho piatkový status na sociálnej sieti. Tlačia na neho / na nás? "Práve ma opäť raz kontaktoval fínsky minister obrany, kedy už... Čítať ďalej
23 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik