Niekto vám zjedol rezeň. Kto to asi tak mohol byť
24 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Presne tam vznikol výraz "psie oči". Naši domáci miláčikovia ich na nás teda vedia robiť. A niektorí sa vedia aj "obslúžiť" - priamo z nášho stola.

Pri každom zločine je potrebné dokonale poznať terén. Tento pes je toho príkladom. Presne vedel, kam posunúť stoličku a ako preskočiť kuchynský drez. Na konci ho čakala zaslúžená odmena - kuracie nugety. Klobúk dolu!

Marek Vagovič: Použitie policajnej techniky je moja súkromná vec
Marek Vagovič spolupracoval v jednej redakcii so zavraždeným Jánom Kuciakom a bol jedným z tých, čo najviac poukazovali na korupciu Ficových vlád. Aktuálne beží reklamný klip na jeho knihu, v ktorom okrem známych hercov účinkuje aj policajná... Čítať ďalej
24 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik