Čarnogurský povedal NAHLAS, kto je zodpovedný za konflikt! (VIDEO)
24 | 09 | 2022 I Ivan Mihale

Viaceré osobnosti spoločenského, kultúrneho a vedeckého života vyzvali na diplomatické riešenie vojny na Ukrajine. Medzinárodné spoločenstvo podľa nich nevyvinulo dosiaľ žiadny spoločný tlak na začatie rokovaní medzi krajinami. Výzva bola súčasťou stredajšieho mierového pochodu v Bratislave, ktorý organizovalo občianske združenie Zjednotení za mier.

Na mierovom pochode vystúpil aj Ján Čarnogurský. Tvrdí že vláda vláda nás ženie do konfliktu s Ruskom a za vojnu môže USA!

Pozrite si prejav bývalého ministra spravodlivosti. Čas od 1:18:38

Marek Vagovič: Použitie policajnej techniky je moja súkromná vec
Marek Vagovič spolupracoval v jednej redakcii so zavraždeným Jánom Kuciakom a bol jedným z tých, čo najviac poukazovali na korupciu Ficových vlád. Aktuálne beží reklamný klip na jeho knihu, v ktorom okrem známych hercov účinkuje aj policajná... Čítať ďalej
24 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik