Michal Kaliňák: Namiesto záchranného kolesa deravé rukávniky 
23 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Samosprávy dostali od vlády ranu istoty! Skonštatoval to na sociálnej sieti hovorca a tajomník rady expertov Združenia miest a obcí Slovenska Michal Kaliňák.

Vláda ponúka samosprávnym združeniam memorandum o spolupráci, hovorí Kaliňak. Je v tom však háčik.

Pozrime sa lepšie:

- na jar 2020 som hovoril o tom, že pandémia dala nohu do dverí ekonomickej kríze. Stalo sa.

- v polovici januára 2021 unikla z rokovania vlády tajná nahrávka o tom, ako vláda bude prikazovať samospráve. Z tajnej nahrávky je bežná prax.

- od februára 2021 na plné ústa skloňujeme eurofondovú depresiu. Ďalej v nej pokračuje.

v novembri 2021 sme odmietli avizovanú daňovú revolúciu. Čo z nej prešlo ubližuje.

od februára tohto roka máme protesty, ponúkame riešenia, hovoríme čo treba aby sme nepadali.

Krúpa odhalil konšpiráciu: Zákulisie podvodov na voličoch (FOTO)
Momentálne už opozičný poslanec, prebehlík z hnutia OĽaNO do strany SaS Juraj Krúpa upozorňuje na sociálnej sieti na jednu pozornostihodnú fotografiu. Zúčastnení sú zástupcovia strán Olano, Smer, Hlas a Sme rodina. Politici sa prestali hádať, v... Čítať ďalej
23 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Výsledok?

- padáme rýchlejšie ako si myslíme,

- samospráva je terčom,

- ľudia obeťami,

- ústavná väčšina je v parlamente menšinová skupina a teraz dostaneme ponuku na memorandum, ktoré v praxi znamená, že samosprávy namiesto záchranného kolesa dostanú deravé rukávniky.

Toto je podľa mňa rana istoty v neistých časoch a útok na samosprávu, ktorá je každodenným servisom pre svojich obyvateľov, uzavrel Kaliňák.

Radačovský bráni Slovákov pred Ďuriš Nicholsonovou: „Nehaňte ľud môj!“
Slovensko, podobne ako viaceré štáty Európske únie, nezažíva práve dobré obdobie. Hlavným dôvodom sú nielen vysoké ceny v obchodoch, ale aj doslova šialené ceny energií, ktoré hrozia nielen rodinám, ale aj rozličným organizáciám či firmám. A do... Čítať ďalej
23 | 09 | 2022 | Tibor Malý

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik